Forside * Nyheder

Ny dansk netbutik med download


billigCD.dk er en ny netbutik med musik, film og lydbøger og spil til download.


Uanset om det er en fredagsfilm, en cd fra Bob Dylan eller en lydbog fra forfatteren Ida Jessen, så kan de findes på billigCD.dk.


billigCD.dk er en dansk netbutik underlagt dansk lovgivning. ?Det betyder, at brugerne altid får fuldt lovlige produkter til en fornuftig pris,? forklarer direktør Peter Larsen og fortsætter, ?når kunden downloader produkter fra billigCD.dk, får de selvfølgelig varen inden for få sekunder. Der er ikke begrænsninger på brugen af de downloads du køber- det er downloads du ejer. Og vælger man at købe sin CD eller DVD som fysisk produkt, kan vi garantere, at varen spiller som den skal på din hardware, at filmene har Dansk omslag og undertekster, og at Spillene har en Dansk manual .?


Bag netbutikken billigCD.dk står firmaet Street Dance, som gennem de seneste 25 år har arbejdet i musikindustrien. På billigCD.dk kombinerer vi brugervenlighed med effektiv levering og billig pris. Og du mister ikke dine downloads hvis du skifter tele abonnement, ligesom du ikke er bundet til en bestemt platform.


Direktør Peter Larsen siger: ?Vi vurderer, at der i høj grad er brug for et site, der kombinerer køb af fysiske produkter med muligheden for download. Vi ønsker at give vore kunder en købsoplevelse, hvor der er fokus på kvalitet, service og god brugervenlighed uanset om du er ung eller ældre. Ingen skal føle tvivl eller usikkerhed, når de handler på nettet. Det er hverken brugere eller vi tjent med. Vi tror at der vil være mange i de kommede år som både bruger downloads og færdige eksemplarer til forskellige formål. Vi apellerer til alle aldersgrupper, og vi tror at brugergruppen på 30+ vil downloade mere i fremtiden. Hos os kan du få det hele.”


Se mere på:  billigCD.dk


 


Kilde: billigCD pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.