Forside * Nyheder

Queen favoriserer Squeezebox Radio ejere


 


Queen har udsendt deres nyeste album, eksklusivt til Logitech Squeezebox Radio ejere 1,5 mdr. før udgivelsen.


Der blev skrevet musikhistorie forleden dag, da det legendariske rockband, Queen, annoncerede deres nye album Absolute Greatest. For albummet udgives eksklusivt til ejere af Logitech Squeezebox Radio nu, og først syv uger senere, d. 16. november, frigives albummet til salg på gaden.


Queen-fans med en Logitech Squeezebox Radio har eksklusiv adgang til Absolute Greatest og de særlige fotografier. Desuden er der adgang til lydkommentarer om hvert enkelt nummer fra Brian May og Roger Taylor, der taler om kompositionerne og historien bag alle de kendte sange. Det eneste man skal gøre, er vælge Queen-applikationen, der findes på applikationsmenuen på Squeezebox Radio.


Roger Taylor fra Queen siger: ?Det er spændende at være de første til at lancere et album på sådan en ny og overraskende teknologisk innovation. Det er endnu et spændende skridt på vores lange musikrejse.?


 


Kilde: Logitech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.