Forside * Nyheder

Tom Tom nu i XXL


TomTom XXL: Ny TomTom-GPS med kæmpe skærm


TomTom introducerer i dag den nye TomTom XXL med 5? touch screen – den hidtil største skærm på en TomTom GPS – og kort over 42 europæiske lande. TomTom XXL er designet til at kombinere TomTom?s unikke værktøjer til intelligent ruteplanlægning med en ekstra stor skærm, som gør det let at betjene GPS?en og dens mange funktioner. Derfor er den nye model også spækket med de nyeste TomTom-features, inklusive den roste IQ Routes?-teknologi.


?Den nye TomTom XXL udvider vores produktsortiment og giver brugerne flere individuelle valgmuligheder ? fx i forhold til deres ønsker om skærmstørrelser,? forklarer Corinne Vigreux, administrerende direktør, TomTom. ?Introduktionen af XXL er i tråd med vores strategi, der skal øge både bredde og dybde i sortimentet ? et ønske mange af vores brugere har udtrykt i de senere år.?


Optimal ruteplanlægning
TomTom XXL udnytter kørselsdata fra millioner af TomTom-brugere og anvender mere end 800 milliarder fartmålinger verden over til at beregne den hurtigste rute på tidspunktet for køreturen (IQ Routes?). Samtidig tillader produktet brugere at lave egne kortændringer, samt kvit og frit drage fordel af tusindvis af korrektioner fra andre TomTom-brugere hver dag (Map Share?).

Husk og se videoen (Siger han ikke bordeller, inden modeller 🙂 )


Tilgængelighed og pris
TomTom XXL IQ Routes? med kort over 42 lande er i de danske butikker i løbet af oktober 2009.
TomTom XXL IQ Routes? vejledende udsalgspris: DKK 1999.


Kilde – Pressemeddelse Tom Tom Danmark

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.