Forside * Nyheder

Bose Cinemate leverer lyden til fladskærmen


Bose Climate GS


 


Et simpelt 2.1 hjemmebiografsystem, der kan levere fyldig surround-lignende lyd direkte til fladskærmen.


Bose lancerer nu CineMate ? et simpelt hjemmebiografsystem, som giver den gode oplevelse af “surround sound” (emuleret, red) på en enkelt vis. De aktive højttalerenheder har indbygget forstærker og kan tilsluttes direkte i fladskærmen.


?Udfordringen ved at bygge hjemmebiografer og musiksystemer i dag er, at systemerne skal være multikompatible for at passe ind i ethvert hjem. Det er svært fordi, der i dag findes et enormt udbud af hifi-udstyr, spillekonsoler, mediecentre og lydanlæg ? og integrationen af alle disse systemer er ofte besværlig og resulterer i et sammensurium af ledninger og forskellige enheder,? fortæller Pernille Hargaard, marketingansvarlig hos Bose Danmark. ?Med CineMate har vi lavet et så enkelt højttalersystem som overhovedet muligt samtidig med, at det leverer den velkendte Bose-lydkvalitet.?


CineMate-systemet findes i to varianter. Et klassisk system, der leveres med højttaler-typen Articulated Array, som er specialdesignede højttalere i klassisk Bose-stil. Til dette system hører en lille elegant fjernbetjening, der kan tænde og slukke, justere volumen og slå lyden fra. CineMate GS-systemet leveres med to højttalere af typen GEMSTONE, som er udformet i et specielt formgivet design. Til CineMate GS hører desuden en universalfjernbetjening med, som via infrarødt signal kan styre de øvrige enheder, der er tilsluttet fjernsynet.


 Bose Climate


 


Pris og tilgængelighed


CineMate er i handlen nu og koster 4.995 kroner i vejledende udsalgspris for systemet med Articulated Array højttalere til.


CineMate GS med GEMSTONE højttalere og universal fjernbetjening koster 6.495 kroner i vejledende udsalgspris.


 Bose Climate GS


Kilde: Bose

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.