Forside Nyheder

DVDO DUO: spændende ny scaler


Ny video-processor fra DVDO, nu med otte HDMI indgange og tre HDMI udgange, hvor den ene er ren lyd.


DVDO er branchens førende indenfor video-processering, og de introducerer nu et nyt spændende produkt – DVDO DUO, den første video-processor med hele 3 HDMI 1.3 udgange (hvoraf den ene er til ren lyd) og hele 8 HDMI 1.3 indgange, som kan opkonvertere alle videoformater op til 1080P, og forbedre billedkvaliteten gennem Anchor Bay’s Video Reference Series (VRS) teknologier.


Udover HDMI er der andre analoge og digitale A/V tilslutningsmuligheder, så DUO kan fungere som hjemmebiografens AV-hub. Den kommer med nye menuer som gør opsætning og daglig betjening nem og enkel, ligesom der er kommet nye funktioner til personlige opsætninger.DUO sikrer den bedste billedkvalitet for digitale displays med alle Anchor Bay’s anmelderroste VRS-teknologier. Disse inkluderer Precision Deinterlacing, som giver en suveræn deinterlacing til alle kilder fra 480i til 1080i, og Auto PReP (Progressive Reprocessing) som har den unikke evne til at lave den dårlige deinterlacing om, som man tit ser på forskellige kilder som DVD, SAT, TV-tunere osv.   


DUO konverterer alle opløsninger, inklusiv både SD og HD, op til 1080P opløsning, ved brug af Anchor Bay’s Precision Video Scaling II 10-bit teknologi. Yderligere VRS-teknologier inkluderer Mosquito Noise Reduction (reducerer “random noise” som kan forekomme i komprimerede billeder), Fine Detail Enhancement (fremhæver fine detaljer i lav opløsning eller komprimerede billeder) og Edge Enhancement (“sharpness” funktion, som ikke tilfører “ringing”), Progressive Cadence Detection, RightRate (begge til brug af 1080p 24Hz output) og Auto CUE-C.


DUO er også en fleksibel A/V hub, som kan håndtere 15 kilder. Der er 8 HDMI 1.3 kompatible indgange, 2 component videoindgange, som også kan køre RGBS. For andre analoge kilder er der op til 3 composit video, 1 S-Video og VGA indgang. Hvis der skal bruges lyd, som ikke er over HDMI, er der fire digitale og to analoge lydindgang, som kan vælges til hvilken videoindgang, man ønsker, og udover digital lydudgang via de 3 HDMI, er der også en coax og optisk udgang. Der er også kommet mulighed for 12V styring via 2 triggers til fx lærred og motoriseret “anamorphic lens”, og RS-232 port til brug af ekstern styring som fx. Crestron.


I modsætning til mange andre video-processorer, er DUO designet til at være nem for brugeren – både til at installere og dagligdags betjening. Den har en on-screen “Setup Wizard”, som guider brugeren gennem opsætningen med forklarende menuer. DUO kan nemt softwareopgraderes via USB porten, og alle software downloads kan hentes gratis på DVDOs hjemmeside.


Se også databladet


 


Pris og tilgængelighed


DVDO DUO koster kr. 10.495,- og er på markedet nu.


 


Kilde: HTP

Annonce:
Forrige artikelB&O lancerer Beovision 7-55 LCD-LED
Næste artikelCanal Digital: HD skal sælges på indhold
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.