Forside * Nyheder

Følg designet af den fuldendte fladskærm


Prototype af det nye TV. Foto: Hifi & Surround.


 


AV Precision og Bigture er i gang med et udviklingsprojekt, der skal udmønte sig i et helt nyt fladskærms-tv.


AV Precision og Bigture giver dig nu en helt unik mulighed for at deltage i et udviklingsprojekt, der skal udmønte sig i et helt nyt fladskærms-tv. Formålet er at skabe et tv der på den ene side leverer reference-grade billedkvalitet, på den anden side bærer præg af at være skabt af brugere, for brugere.


 


Savnede det rigtige TV


Otto Jørgensen fra AV Precision og Henrik Peulicke fra Bigture er landets førende kræfter inden for udbredelsen af god billedkvalitet. Dette gælder bl.a. kalibrering, rådgivning og undervisning på alle niveauer. Under dette arbejde er der en evig kilde til frustration: Producenterne har ikke samme fokus på den optimale, korrekte gengivelse af billedet, som de selv.


Langt størstedelen af producenterne konkurrerer på urealistiske specifikationer, og ?pumpede? farvelade-billeder der skal imponere i butikken, men som ikke fungerer i stuen. Hvor dét at opnå en god billedkvalitet burde være et spørgsmål om at udnytte et godt apparat optimalt, så ender det oftest med at være en kamp mod en grundlæggende forkert konstruktion.


De har derfor ventet og ventet på at nogen skulle levere et tv der rent faktisk er konstrueret korrekt, og overholder de specifikationer der tæller for kildematerialet, i stedet for de specifikationer der tæller for marketings-afdelingen. Nu er de blevet trætte af at vente, og tager skeen i den anden hånd:


De laver den selv!


  


Intet navn endnu


TV?et, der er på et så tidligt stadie i udviklingen at det endnu ikke er navngivet, vil blive udviklet med dét specifikke formål at gengive kildematerialet korrekt på alle niveauer. Denne del af udviklingen sørger AV Precision og Bigture?s samlede ekspertise for.


Den høje billedkvalitet opnås blandt andet ved håndplukning af de bedste professional grade paneler, topkvalitets signalbehandling, og minutiøs factory-level kalibrering af hvert enkelt tv, for at imødegå dén variation der findes mellem hvert enkelt panel.


  


Brugervenlighed i top


Men udover at levere den bedst mulige billedkvalitet, skal tv?et også sætte nye standarder for brugervenlighed i dagligdagen.


Formålet er at lave et tv der er designet til at stå (eller hænge) i stuen, og ikke i forretningen. Derfor beder de DIG om at deltage i udviklingen! Besøg dem på udstillingen på Scandic ved Planetariet i København denne weekend, og se en tidlig prototype, og fortæl os hvad du synes.


De vil gerne høre DIN mening om hvilke faktorer der er vigtigst for dig, og ikke mindst hvilke ting du savner i eksisterende tv. Dermed kan du få mulighed for at sætte dit helt eget fingeraftryk på udviklingen af dette spændende produkt.


 


Inputs til folkene bag


Har du forslag til udviklerne på dette projekt, og ikke har mulighed for at møde dem direkte, så er der oprettet et emne i forummet.


Forslag til det fuldendte fladskærms-tv 


 


Kilde: Av Precision / Bigture pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.