Forside Styling Layout: Infobox

Forslag til det fuldendte fladskærms-tv


AV Precision og Bigture er i gang med et udviklingsprojekt, der skal udmønte sig i et helt nyt fladskærms-tv.


 ForslagPå denne side samler vi sammen på forslag fra brugerne af recordere.dk, til hvad det fuldendte fladskærms-tv bør indeholde.


Indkomne forslag er:


Erik Højby Sørg for at alle kabler sider parralelt med vægen, så de ikke tvinger panelet længere ud fra vægen end nødvendigt. Sørg også for at der er plads til at samle alle ledninger inde ved midten, så de kan føres ned via en kabelkanal så de er skjulte. det jeg mener er at der skal være plads bag panalet til at føre dem vandret til et sted på midten hvor de så bliver ført lodret ned, ind i et hul i vægen eller vandret ud til siden om nødvendigt. Fjernbetjeningen bør helst udformes så den ligger naturligt på et bord med sender enden højest, så man ikke er i tvivl on hvilken ende der skal vende frem imod tv apparatet. Jeg selv hører ikke til en nyere årgang, så alle symboler og tekster på knapperne må gerne udskille sig farvemæssigt i forhold til knappernes baggrundsfarve. EKS. hader jeg lyssegrå knapper med mørkegrå tekst da de næsten ikke er til at læse. bedst er lyse knapper med mørk tekst, da ørjene instiller lysmængden efter hvor meget lyd der kommer, og så bliver mørke bagrunde med lys tekst uskarpe.
jakobii Rammeløst ala LG, reciever ala Sony, brugervenlighed ala Philips, Remotekvalitet ala B&O og pris ala Medion (-;
Erik højby Jeg glemte at påføre at det selvfølgelig bør have både DVB-C og T da jeg selv desværre har anskaffet mig et Pioneer med DVB-T, og nu skifter vores antenneforening udbyder, så vi ikke mere kan benytte “T”, men skal benytte “C” så jeg bliver nødt til at købe en DVB-C boks.
Hans Jensen Desing som Pioneer plasma. 50-60 tommer, gerne i noget mat sort ramme som ikke reflekterer lys. Fjernbetjening ! Gerne radiostyret i stedet for IR Måske en remote som kan alt ala logitec / Nevo Som følger med tv’et og kan programeres til alt det andet udstyr man har. Alt i tunere DVB-C og T Og gerne 2 tunere så man kan se PIP på DVB-C DNLA Trådløst LAN så skærm kan bruges som en slags mediacenter
Morten olsen 1. Ingen højtalere, men evt en digitalforstærker som i Nad-fjernsyn som kan trække et par højtalere. 2. Dybden af fjernsynet skal ikke være for dyb. 3. Nu ved jeg ikke havd det skal koste, men et kontransglas. 4. En kvalitetsfjernbetjening a la B&O. Det feel man for over en sådan en fjernbetjening er fantastisk, evt. sørge for at den kan bruges til en eks. Oppo-blueray afspiller. 5. navnet på fjernsynet. Evt. have en dialog med en seriøs producent af dem der producere projektorer. 6. Evt. DVB-T, C og evt. S- tunere indbygget. der behøves ingen analogtuner i.
 


 Inputs til folkene bag


Har du også et forslag til udviklerne på dette projekt, så kan du poste dine forslag her:
Navn:
E-mail:
Forslag:

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.