Forside * Nyheder

Loewe Art SL – Nu også i 32″


Slank ? men med det hele


Art SL er et af de slankeste Loewe tv nogen sinde. Det enestående ved modellen er, at den slanke linje ikke er fremkommet på bekostning af funktionerne. Art SL er således udstyret med alle de funktioner og al den den komfort, som er nødvendig for at få en førsteklasses tv-oplevelse. Integreret i SlimLine-kabinettet finder man f.eks. modtagere til både DVB-T og DVB-C, og som ekstraudstyr også til DVB-S 2. Dermed kan gratis tv-kanaler, både SD- og HDTV-udsendelser modtages helt uden ekstra enheder. Efter ønske kan Art SL fås med indbygget harddiskoptager DR+ med en kapacitet på hele 250 GB. Med sin Full-HD-opløsning viser Art SL højtopløste billeder på 1.920 x 1.080 pixel. Og samtidig er billedovergangene særdeles flydende takket være 100Hz teknologi og 24p biograffilmsvisning. Selv ved hurtige panoreringer opnås optimal bevægelsesskarp-hed. Hele Art SL serien er certificeret til CI+.


Slank ? men med maksimal lyd


Til det perfekte billede hører også den perfekte lyd. Det opnår Art SL takket være Loewes mangeårige erfaring, og fordi man anvender innovativ teknologi. Med PRX-soundsystemet, som anvendes på Art 37, 42 og 47 SL, samt Bass Reflex-systemet, som anvendes ved Art 32 SL, skaber Loewe en imponerende dynamisk lydkvalitet med 2 x 40 watt musikeffekt, selv på et slim-line (meget fladt) tv som Art SL. Med muligheden for at installere Dolby-Digital/dts-modul i hhv. Art 37, 42 og 47 SL og kombinere tv´ene med de mange lydkomponenter fra Loewes Audio Sound systemer, kan man sammensætte virkelig gode Home Cinema systemer med Art SL tv som omdrejningspunkt. For at få den bedst mulige surroundoplevelse kan Art SL f.eks. kombineres med et Sound+ 5.1 Cinema system. Ved at kombinere Art 32 SL med det nye audioanlæg Loewe AudioVision kan man også lave flerkanalslyd på den nye ?lille model? Art 32 SL. Forbundet med Blu-ray-afspilleren BluTech Vision Interactive kan fordelene ved den integrerede 24p biograffilmsvisning udnyttes fuldt ud på alle Art SL modeller.


Slank og bæredygtig


Da en række vigtige funktioner allerede er integreret i Art SL, og de fleste andre Loewe tv-modeller, er der således ikke brug for at tilslutte andre eksterne enheder som f.eks. ekstra DVB-modtagere eller harddiskoptagere. Derved begrænses forbruget af vigtige ressourcer såvel i produktionen som under brug af apparatet ? og ikke mindst i standby. En anden meget effektiv funktion ved Art Sl, og andre Loewe tv-modeller, er det nye øko-standard modus, der i forbindelse med den lysafhængige kontrastregulering (OPC) reducerer strømforbruget med op til 20%. Og hvis der ønskes et forbrug på 0 watt, har Art SL, ligesom alle andre Loewe tv-modeller, en integreret netafbryder ? der øjeblikkeligt sænker strømforbruget til 0.


Slank og enestående


Ophængt på et vægbeslag ligner Art SL et maleri på væggen. Placeret på den elegante Art gulvstand fremhæves især tv´ets slanke linje og den matlakerede bagbeklædning. Med en ekstra hylde (Equipment Board) på Art gulvstanden, bliver der plads til yderligere udstyr, som DVD, Blu Ray eller andet. På den drejelige bordstand, som medfølger, kan Art SL anbringes elegant på et bord eller i reolen. Her gør især den nye Art 32 SL sig smukt bemærket ? og med en kabinetbredde på lige under 80 cm passer den ind i de fleste reolsystemer.


Kilde: pressemeddelse – Loewe

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.