Forside Nyheder

Ny referencehøjttaler fra Anthony Gallo – Reference Strada


Anthony Gallo Strada


 


Kan man kombinere highend og kompakt højttalere? Hos Anthony Gallo mener man at det går fint, og lancerer en ny reference model.


Efter års ventetid nåede den frem, den lille ny Reference Strada, og Simon Thule fra Anthony Gallo importøren Cinevision skriver:


“Hvis man gerne vil have ægte “high-end” lyd i en så kompakt højttaler som muligt – så må den nye Reference Strada være blandt topkandidaterne.  Her får du nemlig den ekstrem klare og detaljerede klang kendt fra Reference 3.1 i et elegant og stilrent design. Vi har ventet i flere år på Reference Strada, som er blevet udviklet fra grunden og med nye forbedringer til Gallo’s allerede innovative teknologiske løsninger.”


 


Reference Strada


I følge importøren skal man heller ikke lade sig narre af udseendet af disse højttalere, og bare dømme dem som en “design-højttaler, der ikke kan spille musik. Så kan man næsten ikke være længere fra sandheden, da Strada er en super fed, kompakt, high-end højttaler, og som navnet hentyder – en ny reference højttaler inden for denne klasse.


Strada består af 2 nyudviklede mellemtone enheder i kulfiber, der flankerer Gallo’s egnudviklede diskantenhed i en ny version CDT3 (“Cylindrical Diaphragm Transducer”). Som ved Reference 3 er der ingen delfilter, og diskantenheden giver oplevelsen af lyden i 180 grader.  Gallo bruger desuden en speciel materiale til mellemtoneenhederne for at nå ned til 45Hz, som højttalerne er specificeret til. Dette gør at de godt kan anvendes uden brug af subwoofer. Strada er den lille højttaler, der gerne vil opføre sig som en stor højttaler.


Strada fås i to finish – stål/sort eller kun sort. Derudover bliver den leveret med enten vægbeslag eller bordstander til reol eller hylde (som vist). Strada fås også som centerhøjttaler, hvor diskantenheden i midten er drejet 90 grader.


Specifikationer:  • Frekvensområde: 45Hz – 20 kHz (±3db)
  • Impedance: 8 ohm
  • Følsomhed: 87dB
  • Effekt: 150W RMS
  • Vægt: 5,2kg
  • Dimensioner: 33x12x19cm (hxbxd)

Pris: kr. 7.995,- pr. stk. inkl. moms. (gælder både Strada og Strada center)


 


 Anthony Gallo Strada Center


 


Yderligere nyheder fra Anthony Gallo


Samtidigt med Strada har den danske importør modtaget den nye TR3 subwoofer, som fås i 2 versioner – sort eller titanium. TR3 erstatter TR2 og anvender en keramisk forbedret 10″ aluminium woofer med en indbygget 300W forstærker.


Prisen er kr. 8.495,- inkl. moms.Anthony Gallo TR3 300W subwoofer

Annonce:
Forrige artikelYouSee lancerer TV arkiv
Næste artikelMest læste nyheder i November
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.