Forside Nyheder

Ny SoundDock fra Bose


Bose lancerer et nyt iPod/iPhone docking anlæg, og lover god lydoplevelse.


Bose lancerer nu SoundDock, et anlæg der benytter de sidste nye patenterede Bose-teknologier, og derfor – i følge Bose – sætter helt nye standarder for lydkvalitet i højttalerenheder til iPod og iPhone. Lydmæssigt kan SoundDock 10 – i følge Bose – konkurrere med selv større stereoanlæg.


Med lanceringen af SoundDock 10 udvides Boses portefølje af SoundDocks til iPods og iPhones denne gang med en enhed, der er designet til at indgå i hjemmets indretning på linje med stereoanlæg. Dermed imødekommer Bose den stigende efterspørgsel på simple lydsystemer, der henvender sig til de brugere, som har droppet cd-afspilleren til fordel for iPods, iPhones eller andre typer af digitale musikafspillere. SoundDock 10 har nemlig de brugervenlige plug-and-play funktioner, som vi kender fra første bølge af iPod-docks samtidig med, at enheden leverer en suveræn lydoplevelse.


?Vi har i længere tid set en tendens til, at flere og flere musikelskere helt erstatter deres traditionelle cd-samlinger med digitale musikbiblioteker, hvor de kan tilgå deres musik på en langt simplere måde; de har et bedre overblik over musiksamlingen, de kan lave playlister og de kan nemmere have musikken med på farten,? fortæller Pernille Hargaard, marketingansvarlig fra Bose Danmark. ?Denne udvikling har konsekvenser for forbrugernes krav til hifi-udstyr, da man for så vidt ikke længere har brug for det traditionelle stereoanlæg ? mange vælger det simpelthen fra. Og det er med dette udgangspunkt, at vi nu lancerer SoundDock 10?.


?Vores fokus i udviklingen af SoundDock 10 har været at give brugerne en suveræn lydoplevelse, så man netop ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten for at opnå den brugervenlighed og fleksibilitet, som man får i en iPod-dock. Vores tidligere SoundDocks har alle høstet stor anerkendelse, fordi lydgengivelsen er rigtig god ? men med den nye SoundDock 10 leverer vi den perfekte lydoplevelse,? slutter Pernille Hargaard.


SoundDock 10 er designet til alle typer af iPods og kan bruges med alle typer af iPhones og man kan tilslutte andre lydkilder enten via bluetooth eller jackstik. SoundDock?en har desuden en videoudgang, så man også kan afspille videoindhold fra iPods til tv. Med den tilhørende fjernbetjening kan man justere volumen, springe imellem sange eller hele albums og skifte imellem lydkilder.


 


Pris og tilgængelighed


SoundDock 10 er i handlen nu og koster 5.995 kroner i vejledende udsalgspris.


 


 


 


Tekniske specifikationer  • SoundDock 10 fås i sølv og måler 43,2 x 23 x 28,7 cm
  • Enheden tilsluttes det almindelige elnet via stikkontakt
  • Den eksklusive Bose Waveguide-teknologi leverer virkelighedstro lave toner
  • Enheden indeholder Bose® Woofer, der sammen med Waveguide-teknologien er fire gange så effektiv som en almindelig basenhed 
  • Integreret signalbehandlingskredsløb, der automatisk justerer tonebalancen selv ved lav lydstyrke
  • Digitalt signalbehandlingskredsløb bevirker, at højttalersystemet opretholder en nøjagtig lyd med større ensartethed
  • Enheden oplader iPods, når de er docket
  • Udstyret med en funktion til stigende lydstyrke, der automatisk øger lydstyrken, når anlægget afspiller
  • Enheden kan styres via medfølgende infrarød fjernbetjening

Kilde: Bose

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.