Forside * Nyheder

Overvældende modtagelse af nyt dansk fladskærmsprojekt


Prototype af det nye TV. Foto: Hifi & Surround.


 


Prototypen til et spændende nyt dansk fladskærmsprojekt blev præsenteret i København i den forløbne weekend, og folkene bag er overvældet af interessen.


Mails i hundredvis og lige så mange debatindlæg i internetfora, som dette på recordere.dk, med konstruktive forslag og gode ideer til features og funktionalitet. Det er resultatet blot få dage efter, at to danske firmaer lancerede prototypen til det ultimative fladskærms-tv – og opfordrede danskerne til at assistere med den videre udvikling.


Bigture og AV-Precision præsenterede i den forgangne weekend på HiFi- og Surround Messen i København prototypen på et nyt, dansk fladskærmsprojekt, og de to firmaer lagde samtidig op til, at alle interesserede kunne komme med input og ønsker til de funktioner og features, det færdige tv skal indeholde. 


?Modtagelsen af prototypen på messen og de konstruktive og dybt seriøse forslag til den videre udvikling af projektet har været overvældende,? siger Henrik Peulicke, salgsdirektør i Bigture, og fortsætter: ?På messen stod folk ofte i kø for overhovedet at komme ind på vores stand, og vi er overvældet både over mængden og seriøsiteten i de henvendelser, vi har fået.?


 


Folk på overarbejde


Den overvældende interesse for udviklingen af det ultimative fladskærms-tv har samtidig sat folkene bag Bigture og AV-Precision på overarbejde. 


?Først og fremmest vil vi gerne takke for interessen, og for det andet vil vi bede alle de, der har vist interesse for projektet om at væbne sig med en lille smule tålmodighed. Nu vil vi sætte os ned og læse alle henvendelserne grundigt igennem, og så vil vi beslutte os for, hvordan vores fladskærms-tv skal se ud, og hvilke features, det skal indeholde,? siger Henrik Peulicke, der samtidig opfordrer folk til fortsat at bidrage med gode ideer til projektet: ?Udviklingen tager fart nu i den kommende måneds tid, og det er derfor nu, man skal komme med sine bidrag.?


  


Drager i arbejdslejr


Selv om folkene bag Bigture og AV-Precision nu drager i arbejdslejr, lover de to virksomheder fortsat at holde danskerne orienteret om udviklingen af det ultimative fladskærm.


 


Nyttige links


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.