Forside * Nyheder

Pioneer-Sharp DVD/Blu-ray samarbejde


 


Pioneer og Sharps optiske produkter, som DVD og blu-ray, er nu flyttet over i et fælles selskab.


Det nye joint venture, der har været under forberedelse i et halvt års tid, er nu en realitet. Det betyder at de optiske produkter til Sharp og Pioneer fremover bygges af det nye fælles selskab. Det er optiske produkter som CD, DVD og blu-ray, såvel drev til computere, som afspillere og recordere.


Det var reorganisationen af Pioneer tidligere på året, der hvor de valgte at sige farvel til TV-produktionen, der ledte til dette nye samarbejde. Pioneer var på jagt efter en partner til videreførelsen af de optiske produkter. Det blev Sharp, som Pioneer allerede samarbejdede med indenfor LCD TV.


Det nye joint venture, der officielt starter i dag, ejes 66% af Pioneer og 34% af Sharp. Firmaet har omkring 450 ansatte, med hovedkontor i Japan.


Pioneer har tidligere bygget DVD optagere OEM for andre producenter, som Sony, men det er uklart om dette nye joint venture også overtager den rolle.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.