Forside * Nyheder

Pure lancerer en radio med internet


PURE Sensia er den første DAB-radio med internetradio, stor touchskærm og direkte adgang til forskellige internettjenester, eksempelvis Facebook.


Hører du til en af dem, der bare skal kunne følge med i Facebook og Twitter, selv fra natbordet så er Pure Sensia måske lige dig. Det er en radio med internetforbindelse via en touch skærm. Det betyder, at meget af det indhold, der er tilgængeligt på nettet, nu også kan nås fra radioen: fx nyheder, Picasa, Facebook og Twitter.


Derudover får man også adgang til slideshows – der bliver leveret af radiostationerne**. Sensia er desuden en mediestreamer, så man via WiFi-teknologi kan lytte til musik fra computer eller andre lagringsenheder. Radioen er desuden kompatibel til DAB+, så din radio er fremtidssikret.


 


Touchskærm


Sensia har en særdeles raffineret touchskærm, som gør det let at se og interagere med radioen – man kan scrolle, dreje rundt i lister, skubbe og flytte de forskellige visninger. Man kan vælge, om man vil have et multi-panel eller fuld skærm. Skærmen består af et visuelt panel, som viser programmer, slideshows eller album covers.


Du kan også gå ind i en panelliste, der oplister radiostationerne og musikken fra din pc. 


  


PURE Lounge


www.thelounge.com er en skræddersyet radio- og medieportal, der er udviklet af PURE med henblik på at sikre let og effektiv adgang til online radioindhold, internetradiostationer, podcast, og PURE Sounds. Når brugeren har registreret Sensia i PURE Lounge, kan man vælge sin foretrukne musik og sammensætte en unik playliste, der er skræddersyet til ens musiksmag. 


 


Teknologien


Sensia indeholder en stereo fortærker på 30W. Indgang til iPod/MP3 afspiller, alarm, sleep timer og udgang til høretelefoner.


Man kan tilkøbe den genopladelige PURE ChargePAK, hvis du vil have adgang til onlineindhold, når du ikke er i nærheden af lysnettet, men har adgang til Wifi DAB eller FM.


Sensia kommer også med en intelligent RF-fjernbetjening, som kan bruges helt op til 10m væk. 


 


Pris og tilgængelighed


Sensia vil være i butikkerne til jul fra en vejledende udsalgspris på 2.999 DKK.


 Kilde: Pure


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.