Forside Nyheder

Succes for recordere.dk


Oktober blev den hidtil bedste måned, men kurven fortsætter opad.


Det virker lidt underligt, at skulle fortælle om endnu en succes på recordere.dk, her kun få dage efter den til dato værste periode i sitets levetid.


Recordere.dk blev født i 2003, og har kørt uden væsentlige problemer siden, dog selvfølgelig med jævnlige opdateringer af “motoren” bag.


Men det analoge sluk, her natten til d. 1/11 gav et kæmpe overflow på serverne. Alt alt for mange danskere ville vide mere om hvad de skulle gøre, og det betød at sitet oplevede en fordobling af antallet af unikke brugere, fra den ene dag til den anden. Og det var mere end hvad vores server(e) kunne følge med til.


Og hvad værre var, det stoppede ikke igen.


Gode folk knoklede i dagevis her (tak Jens!) og det lykkedes at komme ud på den anden side, med hvad der tegner til at blive et endnu bedre “værested” for alle AV forbrugerelektronik interesserede i skandinavien:


Et nyt og bedre recordere.dk forum


Selve forummet gennemgår stadig en tilpasning rent kosmetisk, men det er med en helt anden og mere tålelig hastighed. Både for forummet, og den øvrige del af hjemmesiden.


 


Statistikken


Oktober 2009, altså før problemerne med det analoge sluk indtraf, slog den tidligere rekord fra september:
sep-09oct-09
Visits
Antal besøg totalt
550.181602.197
Visitors
Absolut unikke besøgende
207.528228.416
Page views
Antal side- visninger
2.251.9392.445.679
Avg. Time on site
Gens. tidsforbrug per besøg.
04:4105:01


Mere statistik


 


Vi arbejder videre med tilpasningen af det nye forum.


Fortsat god fornøjelse
recordere.dk teamet

Annonce:
Forrige artikelTop 10 digital bokse i oktober
Næste artikelKort nyt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.