Forside Nyheder

TDC TV i sort igen


En server fejl lukkede adgangen til TDC TV ned i mange timer.


De 101.500 kunder hos TDC TV, der er TV signaler via bredbånd (IP TV), måtte igen opleve at deres TV signaler forsvandt. Det skete efter en server fejl tirsdag, der sendte hele TDC TV i sort igen. Først her dagen efter er de sidste husstande ved at have deres signaler tilbage igen.


Fejlen opstod i følge TDC kl. 15:20 d. 23/11 og fejlsøgningen stod på aftenen igennem. Den server der fejlede blev genstartet, og mange kunder fik herefter TV-signalerne tilbage ud på natten. Her til morgen kunne teknikerne hos TDC dog konstantere, at der endnu manglede signal ud til ca. 15.000 kunder.


19 timer senere kunne TDC meddele, at hele TDC TV er i drift igen.


Tilbage d. 18. september var TDC TV også i landsdækkende sort en fredag aften, så underholdning som Vild med dans måtte undværes. De meget lange nedbrud, som periodisk opleves på TDC TV, ser ud til at frustrere flere kunder (link til debat).

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.