Forside Nyheder

3D nyheder


 


Panasonics nye 3D TV fabrik


Panasonic har afsløret, at de har endnu et formål med den helt nye Plasma fabrik i Amagasaki, Japan. Og det er at producere TV til 3D, som der ventes en øget efterspørgsel på i de kommende år.


Den nye fabrik lægger ud med en produktion på sammenlagt 120.000 display enheder per måned, men via løbende investeringer frem til 2012 øges dette til 1 mio. enheder til den tid, og en del af den produktion er altså 3D.


Panasonic ventes at lancere det første 3D TV i begyndelsen af 2010.


 


Sony i partnerskab med RealD


RealD leverer 3D-teknologi, der benyttes i mere end 1000 biografer verden over. Sony vil benytte RealD teknologier og briller, til at bringe stereoscopic 3D ind i hjemmet. Det er den type 3D, der kan betragtes igennem almindelige ikke-aktive briller. De ligner mest et par solbriller.


Sony vil benytte RealD teknologien i deres Bravia TV, og det ventes at Sony de viser de første modeller på CES udstillingen i Las Vegas allerede her i begyndelsen af januar.


 


JVC i partnerskab med RealD


JVC skal udvikle udstyr til at udnytte RealD teknologien og de tilhørende patenter. Både til filmproduktion og TV stationer.


Første JVC produkt bliver en enhed, der kan konvertere 2D film og sport, til en 3-dimensionel gengivelse. Det bliver det første industriprodukt af sin art. I dag konverteres billeder og film manuelt til 3D, og den proces er både langsommelig og dyr.

Annonce:
Forrige artikelBlu-ray udsalget er over os
Næste artikelTDC rasende over indgreb
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.