Forside * Nyheder

40 watt udblæsning og råt design


 


JVC BoomBlaster vender tilbage, nu med iPod dock


Da JVC et par år tilbage stoppede produktionen af sin BoomBlaster, udløste det et ramaskrig fra forhandlere og forbrugere. JVC vurderede, at BoomBlasteren med sine næsten ti år på bagen var moden til at blive skiftet ud med nye designs. Men det var markedet ikke enig i.


Derfor har JVC valgt at genoptage produktionen af et design, der nu kan indskrive sig i historien som et af de længstlevende inden for forbruger-elektronikken.


  


De nye BoomBlasters bliver de første med docking station til iPod. Når iPod monteres, lukkes den inde bag en transparent front, så du kan følge dine spillelister på skærmen, mens betjeningen af iPod foregår ved hjælp af BoomBlasterens fjernbetjening.


De dobbelte Super Woofers med Hyper Bas lyd, som JVC beskriver højttalerne, leverer 40W. Boomblasteren kan også afspille almindelige CD’er og modtage radio, ligesom den kan tilsluttes andre MP3-enheder.


Den nye BoomBlaster fås i varianterne RV-NB50 (smart hvid), RV-NB51 (den velkendte grå/sorte) samt RV-NB52 (helt sort).
RV-NB50/51 fås i butikkerne inden jul, mens NB52 er til levering i starten af det nye år.


Prisen er ca. kr. 2.700,- 


  


Kilde: JVC

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.