Forside * Nyheder

Bugattis luksus sportsvogn med Dynaudio lyd


 


Bugatti Veyron Grand Sport leveres med et specialbygget lydsystem fra danske Dynaudio


Musikkens rene toner spinder om kap med motoren i Bugattis nye sportsmodel, Veyron Grand Sport. Højtalerproducenten Dynaudio fra Skanderborg har specialudviklet bilens lydsystem, der består af fire højtalere samt en digital forstærker.


Den avancerede danske lydteknologi akkompagnerer flot Bugattis italienske elegance og tyske grundighed. Den præcise og intense lydgengivelse giver næsten samme oplevelse, som hvis kunstneren selv sad med på passagersædet.


 


Perfektion til mindste detalje


Da Bugatti Veyron Grand Sport har et kompakt design med kun to sæder, har Dynaudio valgt at begrænse antallet af højtalere i bilen til fire.


“Vi har fokuseret på hver enkelt detalje for at skabe et exceptionelt lydanlæg, der gengiver musikken fuldstændig autentisk og lever op til de høje forventninger, en Bugatti-model skal og kan opfylde”, siger Lars Prisak, adm. direktør i Dynaudio.


Normalt udvikler og tuner Dynaudio lyden på de nye bilmodeller, lang tid før bilerne er kendt i offentligheden. Det foregår i et specialdesignet og alarmsikret rum i Dynaudios udviklingsafdeling, hvor kun meget få personer har adgang. Her bringes og hentes bilerne i beskyttende mørke om aftenen.


Højtalersystemet til Veyron Grand Sport er dog udviklet i Skanderborg, mens Dynaudios medarbejdere i Bugattis udviklingsafdeling har finpudset og tunet.


 


Kraftfuldt system


Dynaudio systemet her hedder Puccini Sound System.


Det består af en kraftfuld forstærker, der leverer 300 watt til bilens højttalere, hvoraf de to 17 centimeters bas- og mellemtonehøjtalere sidder indbygget i døren. Dynaudios egenfremstillede enheder med blandt andet membranpolymer, lette aluminiumsspoler og kraftige magnetsystemer sikrer sammen med en optimal tuning af den digitale forstærker en helt enestående lydoplevelse.


 


Pris


En Bugatti Veyron Grand Sport koster i omegnen af 10 mio. danske kroner – før afgift.


 


Bugatti Veyron Grand Sport galleri

Kilde: Dynaudio

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.