Forside * Nyheder

Canal Digital lancerer serieoptagelse


Optag afsnittene fra hele din favorit tv-serie med blot to klik


De fleste af os har nok tv-serier, vi gerne følger med i uge efter uge. Og nu behøver Canal Digital kunderne ikke længere ærgre dig over at have misset endnu et afsnit af din ynglings serie. Canal Digital lancerer serieoptagelse, som betyder, at du kan optage en hel tv-serie med blot to simple tryk på fjernbetjeningen. 


?Man behøver ikke længere at undersøge tidspunkt og programmere optagelser af flere omgange. Du trykker bare på serieoptagelse på fjernbetjeningen, så sørger din tv-boks for, at alle afsnit bliver optaget – ligegyldigt om afsnittet bliver vist mandag eller tirsdag eller kl. 20 eller 21 eller det pludselig skifter tidspunkt. Det er ekstremt nemt og skønt at kunne se sin favorit tv-serie, når det passer en selv,? siger kommunikationschef hos Canal Digital, Catja Middelboe Andersen. 


For at bruge den nye funktion skal man se Canal Digital igennem deres HDTV-box. Der kan laves serieoptagelser på næsten alle Canal Digitals tv-kanaler. Disney Channel og National Geographic er endnu ikke sat op til serieoptagelse, men også disse vil være sat op inden for nærmeste fremtid.


 


Kilde: Canal Digital

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.