Forside * Nyheder

Panasonic leverer HD grejet til Vinter OL

   


Vinter OL er klar til at sende i HD, med den aftale der er lavet med Panasonic


Panasonic annoncerer i dag, at de er officiel sponsor af AV-udstyr til vinter-ol i Vancouver. Panasonic vil levere en hel serie af HD-udstyr til tv-dækningen af vinter-OL 2010 i Vancouver, og dermed bliver det det første vinter-OL transmitteret i HD-format. I samarbejde med IOC, Vancouver Organizing Commitee og Olympic Broadcasting Services Vancouver leverer Panasonic HD-videoudstyr til både konkurrence- og transmissionsområderne.


Ligesom ved sommer-OL i Beijing 2008 bliver alle internationale videosignaler for vinterlegene produceret og distribueret i HD-format. Distributionen sker fra den internationale tv-station IBC til de radio- og tv-stationer, som har rettigheder til legene. På konkurrencestederne og på BC Place Stadium, hvor åbnings- og afslutningsceremonien vil finde sted, vil der være opstillet LED-skærme, så publikum kan nyde HD-kvaliteten også.


Optageformatet for OL i Vancouver bliver Panasonics DVCPRO HD, og Panasonic leverer derudover en stor mængde radio- og tv-udstyr. Vinterlegene 2010 bliver dermed det niende OL med Panasonics digitale teknologi som optageformat.


Herhjemme vil der blive transmiteret i HD fra OL på DR HD


 


Kilde: Panasonic

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.