Forside Nyheder

Recordere.dk dækker CES 2010


Årets store forbrugerelektronik udstilling løber af stablen i Las Vegas i begyndelsen af januar, recordere.dk er med.


Der er to toneangivende forbrugerelektronik udstillinger i verden, set med danske øjne. Det er IFA i Berlin i begyndelsen af september, og CES i Las Vegas i begyndelsen af januar.


Og der er normalt lidt flere “verdensnyheder” på CES end på IFA, selvom mange af produkterne og udstillerne er nogen vi ikke kommer til at se herhjemme. Men flere af de store producenter benytter også CES, til at vise nye trends og teknologier frem.


Fra recordere.dk dækker vi CES 2010, og er onsite med flere mand. Selve dækningen bliver dog lidt anderledes end IFA, af flere grunde. Dels er der tidsforskellen, det meste derovre sker sen aften og nat dansk tid, og mange produkterne er ikke nogen vi vil se herhjemme, i de udstillede udgaver.


Så for os handler en god CES dækning ligeså meget om at vise nyskabelser og trends, som at vise produktnyheder og glamour. Og da der er et utal af sites verden over som dækker CES, vil vi fokusere på en dækning set gennem danske briller. Altså håndplukke de nyheder, produkter og trends, som vi mener er de mest interessante for os herhjemme.


Men forvent aligevel noget af det hele, og sidelinje redaktionen har lovet at være på plads også, til at dække den mere skæve del af CES 🙂


 


Sæt kryds i kalenderen


Sæt kryds i kalenderen, og følg CES her på recordere.dk i begyndelsen af januar.


CES 2010 er officielt åbent fra d. 7-10. januar, men forinden ligger der forskellige pressearrangementer fra Pioneer, Sony, Panasonic, Samsung m.fl. som vi også deltager i.


Se CES kalenderen her  (med danske tider)


 Foto: CES

Annonce:
Forrige artikel3D blu-ray er klar
Næste artikelTV3+ i HD fra februar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.