Forside Nyheder

Afsløring: Lexicon blu-ray ER en Oppo


Så er det afsløret. Inde i den hundedyre Lexicon blu-ray sidder en Oppo til en sjettedel af prisen.


Normalt er det slet ikke interessant at tale om “rebranding” indenfor DVD og blu-ray afspillere, for det er hyppigt forekommende. Oftere end man tror, er produkter produceret OEM af andre fabrikanter, end det mærke der sidder på fronten. Det kan være Funai der producerer for Philips, Pioneer der producerer for Sony – eller omvendt – osv.


Når det er interessant i denne sammenhæng, skyldes det at Lexicon BD30 er en highend blu-ray afspiller til kr. 29.995,- mens Oppo BDP-83 leveres kodefri til 1/6 af prisen, nemlig kr. 4.995,-


Jo, rygtet var gået forud. Men et er rygter, noget andet er fakta. Nu har online magasinet Audioholics så pillet de to blu-ray afspillere fra hinanden, og checket komponenter, printboards – og bagefter udsat dem for omfattende målinger.


Og konklusionen er klar:


Indmaden er den samme på Oppo BDP-83 og Lexicon BD30. Faktisk er det en Oppo der sidder inden i Lexicon’en, altså med chassis og det hele, hvorefter der er “wrappet” et Lexicon kabinet udenom.


Eneste lille forskel er at Lexicon er THX godkendt, der er rettet i softwaren så afspilleren performer anderledes omkring THX crossover frekvensen ved 80 Hz.


Billedet her viser de to afspillere indeni, det er Lexicon tv:


  


Læs hele artiklen hos Audioholics


Deltag i debatten i forummet


 


Kilde: Audioholics

Annonce:
Forrige artikelKort nyt
Næste artikelBang & Olufsen udfordrer ny lov
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.