Forside CES CES 2010

CES 2010: B&Ws nye diamanter


800-serien fra engelske Bowers & Wilkins har i årevis haft referencestatus hos både musikelskere og professionelle lydstudier verden over, heriblandt de berømte Abbey Road-studier i London. B&W viste stolt den nye serie frem på CES.


Den nye Diamond-generation af 800-serien løfter kvalitetsniveauet til nye højder. Alle modeller har en diskant, med membran af ren diamant, og den nye finish i højglans sort pianolak er med til at gøre disse højttalere til en unik oplevelse i dagens HiFi univers.


 


Synlige og hørbare opgraderinger

I forhold til den tidligere 800-serie er Diamond-modellerne forbedret på en række punkter.

For eksempel er magnetsystemerne kraftigt opgraderet i diskant- og basenheder, de kostbare Mundorf-kapacitorer i delefiltrene kombinerer nu sølv, guld og olie for endnu renere lyd, og de helt nyudviklede terminaler er baseret på OFC-kobber, som giver endnu bedre signaltransmission end de tidligere udgaver i ren messing.

Visuelt bemærker man de elegante aluminiumsringe omkring mellemtone- og basenheder, men det er især den fabelagtige nye finish i højglans sort pianolak, som giver den nye generation sin helt egen identitet. Højttalerne leveres dog også stadig i rosentræ eller kirsebær finish ligesom forgængerne.

Der var desværre ikke mulighed for at lytte på dem i forbindelse CES udstillingen i Las Vegas.

 

Den nye Diamond-modelrække


800 Diamond-modelrækken består af følgende modeller:  • 800 Diamond gulvhøjttaler, kr 79.900 pr. stk
  • 802 Diamond gulvhøjttaler, kr 49.900 pr. stk
  • 803 Diamond gulvhøjttaler, kr 33.400 pr. stk
  • 804 Diamond gulvhøjttaler, kr 25.900 pr. stk
  • 805 Diamond stativhøjttaler, kr 16.400 pr. stk
  • HTM2 Diamond, kr 34.900 pr. stk
  • HTM4 Diamond, kr 16.900 pr. stk
     

 

 

(Tekst fra HiFi-Klubben)

Annonce:
Forrige artikelCES 2010: Sony viste et 25″ 3D OLED frem
Næste artikelCES 2010: Samsung Apps
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.