Forside CES CES 2010

CES 2010: Danske Tangent tilfredse med messen.


Danske Tangent tilfredse med messen.

Recordere.dk tog i dag på besøg hos danske Tangent Audio, der udstiller i deres egen suite på “The Venitian Hotel”. Det var nogle glade udstillere der tog imod.

“Det vigtigste formål med CES 2010 for Tangent, er at finde en ny interessant partner til det amerikanske marked” udtaler Søren Winther fra Tangent. Med vores produkter, er det vigtigt at have en loyal og interesseret distributør, og ikke bare være “endnu en i rækken” hos denne.
Gudskelov er placeringen af Tangents stand rigtig god, da de ligger på hovedstrøget for både presse og forhandlere, der kommer på hotellet.

Søren fortæller, at der allerede er flere interessante emner inde for både USA, men også Israel og Polen har vist interesse.

På CES viser Tangent deres EVO højttaler serie, der findes både som trådløse og som high-end højttalere til TV’et. De viser også deres DAB2go radio og deres “Prestige & Lounge” koncept.

Tillykke fra recordere.dk med en god messe til Tangent.Annonce:
Forrige artikelEurosport og YouSee udvider samarbejdet
Næste artikelCES 2010: Billede fra Philips standen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.