Forside CES CES 2010

CES 2010: Ergonomisk korrekt LED-skærm fra LG

Sofistikeret og ergonomisk korrekt LED-skærm fra LG 


LG Electronics præsenterer sin stærkeste serie af skærme med LED-baggrundsbelysning  E50-serien. Skærmene har et sofistikeret design, rummer energibesparende teknologier og viser et fantastisk billede. Dertil kommer, at skærmserien er udrustet med flere smarte funktioner, deriblandt Dual Screen og Cinema Mode. Samtidig er serien udviklet med ergonomien for øje. 


LG’s nye skærme har en fleksibel udformning, idet foden kan tages af, så skærmen kan placeres i en lavere position. En lavere placeret skærm har flere ergonomiske fordele, bl.a. for de mennesker, som bruger en bærbar computer og supplerer med ekstra og større skærm. Skærmens design er sofistikeret og slankt, kun 17,5 millimeter dybt og med et diskret farvevalg i varme toner, som ikke fjerner fokus fra indholdet på skærmen, og som ligger i tråd med LG’s designlinje. Indstillingsknapperne er touchbaserede og integrerede i skærmen. Når brugeren let rører ved knapperne med en finger, lyser de op i samme bløde farve som detaljerne rundt om på skærmen, og en simpel og lettilgængelig menu vises på skærmens nederste kant.


 


E50 har et ekstremt klart billede og passer til de fleste formål. Med billedformatet 16:9 bruges hele skærmen, også helt ude ved kanterne. I kraft af en dynamisk kontrast på hele 5.000.000:1 leverer skærmen en fantastisk oplevelse, uanset om der er tale om fotos, film eller spil.


 


Skærmene rummer en hel pakke af smarte muligheder, den såkaldte Smart+ Package. Her indgår funktionerne Dual Screen, Auto Bright, Cinema Mode og Original Ratio. Dual Screen betyder, at skærmen fx kan opstille to websider ved siden af hinanden. Auto Bright justerer skærmens lysstyrke med udgangspunkt i forholdene i rummet, og hvad der vises på skærmen. Det resulterer i et bedre billede samtidig med, at det sparer på energien. Cinema Mode forbedrer oplevelsen af onlinevideoer via et enkelt tryk på en knap, som automatisk mørklægger alt andet end videoen på skærmen. Original Ratio sikrer, at filmens oprindelige størrelse ikke bliver ændret af skærmen.


  


Tekniske specifikationer


Skærmstørrelser:      20, 22 og 23 tommer


Lysstyrke:                250 nits


Kontrast:                 5.000.000:1


Responstid:             5 ms


Tilslutning:               Dual, 2xHDMI


 


 


Levering og pris


E50 vil kunne fås i størrelserne 20, 22 og 23 tommer (henholdsvis E2050T, E2250T, E2350T). E50 kommer i handlen fra februar. Den vejledende udsalgspris for modellen E2250T er 1630 DKK, inklusive moms. De øvrige priser er endnu ikke fastsat.


 

kilde: pressemeddelse, LG
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.