Forside * Nyheder

CES 2010: Et smugkig ind i udstillingshallerne

Vi har været en tur i udstillingshallerne, og kan her 1,5 døgn før CES slår dørene op, afsløre lidt mere om hvad årets show vil handle om.

CES slår dørene op torsdag aften kl. 18 dansk tid. Men onsdag aften dansk tid ligger de første mange pressemøder, som perler på en snor. LG, Toshiba, Sharp, Samsung, Panasonic og Sony.

Annonce:

Vi har i dag været på en smugkigstur ude i messehallerne, og kan afsløre hvad mange her måske allerede havde gættet. Dette CES "buzzword" bliver 3D. Samsung viser 3D LED-TV (LCD TV med LED backlight), Panasonic viser 3D plasma, Sony satser stort på 3D osv.

Et andet stort CES emne bliver streaming, både video og musik. Overalt ser og hører man om streaming produkter, af den ene eller anden art.

Standene ude i Las Vegas Convention Center, hvor de største udstillere holder til, er dog mere kaos end orden lige nu. Det er dog helt normalt her de sidste par dage op til åbningen, afslørede en portvagt vi talte med derude. CES hallerne summer af liv, og der er et myller af håndværkere, designere, udstillere, vagter, elektrikere mv.

Vi bringer her et smugkig af udvalgte stande. Eller rettere, det der er ved at forme sig til stande, for det meste var endnu blot kulisser og flyttekasser derude, her sidst på eftermiddagen. Der er nogen som har en lang dags arbejde foran sig.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.