Forside CES CES 2010

CES 2010: Fra sidelinjen, elektronik butikker

Sidelinje patruljen er taget i elektronik mega stores i Las Vegas.


En stor interesse for AV forbrugerelektronik er en god baggage af have, inden man drager den lange vej til Las Vegas, for at besøge en udstilling som CES (Consumer Electronics Show).

Og har man først sagt A, må man også sige B. CES er jo ikke begyndt endnu, så må den interesse mades andre steder: I Las Vegas elektronik mega stores.

Hvis syntes Elgiganten har store butikker, så skulle i se Best Buy og Fry’s butikker her i Las Vegas. Der kan man tale om MEGA stores, med stor streg under MEGA.

Fry’s er vel på størrelse med et Bilka varehus, men udelukkende fyldt op med elektronik produkter. Best Buy her er lidt mindre, men kan rumme de største Elgiganten flere gange.

Vi mødte blu-ray afspillere til $149 (kr. 775) og ditto film ned til $9,99 (kr. 52), og hylderne med blu-ray film bugnede så vi opgav at tælle hvor mange der var. Men der var ca. samme butiksareal til blu-ray film som til DVD film.

Teknisk set er vi godt med i Danmark, men vores priser er nu noget højere. Enkelte varer koster nogenlunde det samme, men de fleste varer er noget billigere i USA, og på udvalgte varer fandt vi helt ned til 50% besparelser.

US of A er et elektronik-mekka. Og så har butikkerne iøvrigt åbent alle dage, også søndag.

 
Annonce:
Forrige artikelQUIZ 2009 – resultatet
Næste artikelCES 2010: LG annoncerer miljøvenlig monitor
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.