Forside CES CES 2010

CES 2010: Hjemmekalibrering af TVet via Spider

Firmaet bag Spyder kalibratorene, DataColor, benytter CES 2010 til at lancere deres nye Spyder3HDMI. Spyder3HDMI er efterfølgeren til Spyder3TV, som hjælper dig med at kalibrere dit Tv vha. letforståelige guides.

Annonce:

Og så eliminerer Spyder3HDMI samtidig behovet for at have en PC tilsluttet, skriver Rasmus Larsen fra Flatpanels.dk.

Spyder3HDMI følger op på Spyder3TV, som Flatpanels tidligere har anmeldt. Det er en såkaldt kalibrator, der hjælper dig med at indstille billedet på din fladskærm optimalt i stil med de professionelle kalibreringer.

Den nye gør det også endnu lettere at kalibrere. Den gamle Spyder3TV krævede, at brugeren tilsluttede en PC for at kunne udføre kalibreringen, men den nye Spyder3HDMI gør op med dette. Nu tilslutter du blot Spyder3HDMI direkte til dit Tv gennem HDMI og så kører kalibreringen herfra.

Det gør Spyder3HDMI til den hidtil mest praktiske kalibrator, og kan fungere som et ideelt værktøj til selv mindre erfarne brugere. Man bliver ført gennem kalibreringen vha. letforståelige og forklarende guides på skærmen.

Rasmus Larsen er spændt på at se om Spyder3HDMI tilbyder en fungerende RGB (rød, grøn, blå) funktion, da den tidligere Spyder3TV havde sine begrænsninger dér.

Kilde: www.flatpanels.dk

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.