Forside * Nyheder

CES 2010: iPhone som universalfjernbetjening


Omdan iPhone og iPod Touch til en universalfjernbetjening, via en lille IR-adapter.


Har du drømt om at kunne bruge iPod Touch eller iPhone som en ganske almindelig universalfjernbetjening, til at styre hjemmets elektronik, så bliver det nu muligt.


Der findes allerede forskellige fjernbetjeningsprogrammer. Eksempelvis Apples egen styring af iTunes, eller fabrikanters styring af eget grej som Sonos og Logitech Squeezebox. Men da iPhone ikke har nogen IR-sender, har den ikke kunnet bruges som almindelig infrarød fjernbetjening.


L5 Remote, der præsenteres her på CES, er en lille infrarød sender der tilsluttes iPhone eller iPod Touch i bunden. I softwaren skulle det være muligt helt at designe sig egen brugerflade på fjernbetjeningen.


Det lyder jo spændende. Prisen i USA bliver en $50, omkring en 275 kroner. Så mon ikke det svarer til en 400 kroner herhjemme, hvis den da ellers kommer til Danmark. Men vi krydser fingre, og venter på mere nyt om produktet.


 


Kilde: Engadget HD

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.