Forside * Nyheder

CES 2010: JVC satser voldsomt på 3D


JVC-3D


På CES 2010 præsenterer JVC en række forskellige 3D produkter. Bl.a. deres JVC GD-463D10, der allerede er på markedet.


3D nu i 4K2K
Desuden præsenterer JVC deres første 4K2K 3D display. Det er godt nok to DLA-RS4000 projektorer der er slået sammen, og med et prisskilt på knap 175.000 USD pr. stk., skal der godt nok samles nogle flasker i den lokale folkepark, inden man får installeret det monster. Men med 4 gange opløsningen af Full HD (4096×2400 pixel). Der er ingen tvivl om at billedet bliver skarpt, men det gør prisen de første år nok også.3D LCD Monitor
JVC GD-463D10 er en 46″ monitor, der bruger Xpol teknologi, som giver et flicker-frit stereoscopic billede med passive 3D briller. JVC har flere af disse monitorer på deres stand, hvor de bl.a. viser film optaget med deres FujiGilm W1 Finepic 3-D kamera (GD-463D10). Og naturligvis klip af alle mulige flotte 3D film. Dog ikke Avatar, som det lader til at Panasonic har sat sig tungt på.


3D Billed processor
JVC bruger CES 2010 til at introducere deres IF-2D3D1 stereoscopic billedprocessor, der kan konvertere 2D video til 3D i realtid. Processoren modtager billeder via HDMI eller HDSDI indgange i HD, og tilbyder flere forskellige måder at præsentere billederne på bagefter (Sekventiel, side-by-side, line-by-line of mange flere). På standen kan man se flere 2D kilder blive konverteret til 3D.


Når CES 2010 officielt åbner, skal recordere.dk nok tage nogle fantastiske billeder på JVC’s stand.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.