Forside CES CES 2010

CES 2010: Samsung tager førertrøjen på CES 2010


Samsung tog i dag førertrøjen over spændende nyheder på CES 2010 inden for TV og Blu-ray.


Dermed ikke sagt, at de vinder, når kampen er ovre, men deres presse event, og de produkter de præsenterede var klart foran de andre (Panasonic, LG og Sony), som også havde deres pressemøder i dag.


3D 3D 3D.
Ligesom alle andre fabrikanter på CES 2010, så er det 3D og atter 3D, der står i fokus, og når de er færdige med at stå og fortælle om hvor miljø venlige de alle nu er blevet, og at deres ecosystem nu er 100% neutralt, så kigger vi på farver, design, billedkvalitet og hvad faciliteter de smider i deres apperater.


Jeg skrev en ønskeliste inden vi tog til CES, og et af mine ønsker “Et 3D TV med et varenummer”. Samsung havde 33% af hele deres produktlinie klar som varenumre med 3D funktionalitet, så det ønske kan man vel sige er opfyldt.


Et andet ønske jeg havde var “Mere interessant applikationer til widgets”, også der har Samsung trukket et es op af ærmet. Samsung introducerer Samsung App Store, der er en fælles store for alle deres devices, uanset om det er telefon, Blu-ray afspiller eller TV.


De nye 3D enheder kommer alle med en avanceret 3D chip, der i realtime kan konvertere 2D HD signaler til 3D kvalitet, så de “gamle” film får mere dybde. Kvaliteten har vi endnu ikke set, men det glæder jeg mig til at komme til når messegulvet åbner i morgen.Kan noget blive for tyndt?
Samsungs nye 9000 LED familie, der er en ultra tynd skærm, med indbygget avanceret 3D chip, der bl.a. kan konvertere de 2D til 3D, og designet i børstet stål, er så smukt at folk i Struer og hos Loewe godt kan begynde at ryste i bukserne. Det er utroligt så langt Samsung er kommet med deres design. Skærmen er så tynd, at der ikke er plads til en højttaler.Og så kommer TV’et med en fjernbetjening, der også er smuk, og kan bruges til at se TV på, hvis du ser en anden kilde på TV’et.


I morgen åbner gulvene, og så skal der nok komme masser af billeder, video og interviews med folk fra de forskellige firmaer.

Annonce:
Forrige artikelCES 2010: FAKTA – Samsung klar med 3D produktfamilie
Næste artikelCES 2010: Sonys nye Bravia TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.