Forside * Nyheder

CES 2010: Samsungs nye frækkert af et TV

De må aligevel ærgre sig lidt hos Samsung. At lave et af de fedeste TV der fremvises på IFA, og så slog LG dem på målstregen i tykkelse. LGs tynde frækkert er 6,9 mm, mens Samsungs er 8 mm. Men i praksis er det dog svært at se forskellen på dem, begge er tynde som en blyant.

Samsungs design er dog lige en tak mere lækkert, efter vores mening. Det har alu-ramme, og metal-look hele vejen rundt.

Nederst billeder af deres nye fjernbetjening, en touch model der kan vise TV og streaming media også.

Senere i dag har vi aftale med Samsung om en rundvisning på standen, og så prøver vi at komme endnu tættere på. Vi vil se om vi kan få lov at skyde lidt video af de nye produkter her. For der er foto forbud af det tynde TV på selve standen. Man skal være godkendt af en Samsung repræsentant, for at kunne tage andet end “spionbilleder”.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.