Forside CES CES 2010

CES 2010: Smugkig på Samsungs nye touch remote

 

 

Smugkig video af Samsungs nye fjernbetjening med touch og WiFi, den der følger med deres nye topmodel slim TV.

Samsungs nye super tynde TV (se billeder her) og den tilhørende fjernbetjening er endnu ikke færdige produkter, og derfor passer de på ikke at vise for meget. Der er eksempelvis foto og video forbud der hvor fjernbetjeningen vises frem, med mindre man er “clearet” af en Samsung repræsentant.

Vi blev heldigvis “clearet”, og iler derfor med dette smugkig på Samsungs nye touch remote. Det er muligvis den fedeste fjernbetjening nogensinde, der medfølger som standard til et TV. Med touch skærm, WiFi, applets (små programmer), streaming video direkte til skærmen, design dit eget skærm-layout osv. er det en ægte lækkerbidsken.

Men både TV og fjernbetjening er endnu prototyper. De forventes på markedet i 2. kvartal 2010.

PS. Videoen er uredigeret.
Annonce:
Forrige artikelCES 2010: Fra sidelinjen, boothbabes
Næste artikelEurosport og YouSee udvider samarbejdet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.