Forside CES CES 2010

CES 2010: Sony gør klar til Super CES.


Kæmpe Sony stand på CES 2010


Det virker som om Sony gør klar til nogle større præsentationer på CES 2010. Standen er større end den som de havde på IFA 2009 i Berlin, og rygtet på gulvet, er at der er både 3D til TV og PS3 i præsentationerne.


Desuden forventes det at Sony på CES 2010 mere officielt præsenterer deres nye home wireless audio system, som allerede kan købes på gaden i USA.


Bliver 2010 også året, hvor Sony præsenterer nye TV med HDMI 1.4 standarden ?


Sony har allerede annonceret enkelte nye produkter der vises på CES 2010, bl.a. den nye motion controller til Playstation 3.Recordere.dk mandsopdækker CES 2010. on-site. Og allerede i morgen tirsdag har vi møder med bl.a. 50-100 udstillere, der holder en pre CES 2010 event. 


Sony broadcaster i øvrigt deres pressekonference live på nettet. Det er godt nok midt om natten (7. januar 01:15 dansk tid), men du kan se den her. Ellers kan du læse alt om pressekonferencen på recodere.dk.


Følg med i vores CES 2010 tema her.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.