Forside CES CES 2010

EXIT CES – VI SES i 2011

Tak for et godt og spændende CES 2010.


CES 2010 i Las Vegas var en fest af nyheder, hvor recordere.dk for første gang dækkede messen on-site. Det gav over 70 artikler / nyheder / notitser og sjov fra sidelinien.


Hvis man skal summere CES 2010 op, så har vi på redaktionen kommet op med følgende konklusion.


 


CES 2010 stod i T’ernes tegn


Tre D (3D)
Nu skal alt være 3D, og mere end 30 % af alle nye AV produkter relaterede sig til 3D. 3D TV, 3D Blu-ray og 3D AV recievers med forskellige lydbilleder.


Trådløst
TV og AV udstyr bliver trådløst, og Internet programmerne blever bedre og mere indholdsrige


Tyndt
TV skærmene er nu så tynde, at man kan begynde at diskutere, om man ikke snart skal bruge tape for at hænge dem op på væggen, fordi skruen der stikker ud af væggen fylder mere end skærmen. Det uhyggelige, er at man ikke kan se at de tynde skærme har betalt på billede og lyskvaliteten for at opnå deres tykkelse. Og selvom Samsung f.eks. siger at der er højttalere i deres tynde skærme, skal man ikke være fantast for at konstatere, at de nok lyder lige så tyndt som skærmen er.


Recordere.dk kan ikke vente på at få nogle af de mange spændende nyheder til test, og har allerede aftaler med flere leverandører om netop dette.


Herfra skal lyde en tak for jeres interesse for CES 2010, og at i valgte at læse om det på recordere.dk.


De bedste hilsener fra Las Vegas Airport.


Fik du set det hele? Ellers check vores CES2010 tema.


 Recordere.dk’s team på CES 2010 *)


*) Derudover bidrog journalist Morten Bay med artikler fra CES.


 


ps. Vi lovede at fortælle mere om vores nye artikelsystem. Og kort fortalt har det kørt fantastiskt. Det fungerer ved, at man sender en email til vores system, og så konverterer systemet emailen til en artikel. Vedlagte billeder bliver lagt på artiklen, og emne linien på emailen bliver overskrift. Det betyder at vi kan sidde on site, og fra f.eks. en iPhone eller en lille laptop kan poste nyheder meget hurtigt. Vi har allerede masser af idéer til version 2 af det system, som vi vil udvikle videre på.

Annonce:
Forrige artikelDen danske elektronikbranche ser lyst på 2010
Næste artikelCES 2010: Et kig på Sonys nye Bravia serier
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.