Forside Nyheder

Mini anmeldelse af bluetooth musik streaming fra iPhone


 


Belkin har lanceret et produkt i USA, der tilbyder trådløs streaming af musik fra iPhone og iPod Touch, til et normalt stereoanlæg.


Belkin Bluetooth Music Receiver er en lille bluetooth modtager, der agerer et bluetooth headset. Men istedet for at sende lyden til nogle hørebøffer, så sendes det ud på en analog line-udgang istedet. Altså normal analog stereo lyd, så det kan lyttes via et stereo anlæg eller et par aktive højttalere.


Prisen i USA er $50 + moms (salestax). Vi gav $54 for det, og omregnet er det omkring 280 kroner.


Der medfølger 2 lydkabler, et til minijack stereo og et til almindelig line-in stereo via RCA stik (phonostik), samt en strømforsyning til adapteren.


Installation og tilslutning er ret nem. Ind i stereoanlægget med kablet fra adapteren, og så strøm til. På iPhone og iPod Touch installeres en ny bluetooth enhed. Den dukker op som Belkin.


Det hele tager få sekunder, og herefter er det bare at gå igang med at streame musik direkte til anlægget.


Selve lydkvaliteten kan vi ikke bedømme her, som er et tilfældigt stereoanlæg på et hotel i Las vegas. Men der understøttes streaming via Bluetooth 2.0 med EDR (Enhanced Data Rate) som giver en bedre lydkvalitet, end den første Bluetooth standard.


Selve streamingen er forholdsvis stabil. Med en iPhone oplever vi dog enkelte dropout i lyden, eksempelvis hvis man lige kommer til at afskærme for meget for telefonen, så bluetooth forbindelsen distraheres. Men alt i alt gør produktet hvad det lover, giver trådløs musik via det “gamle” stereoanlæg.


Belkin Bluetooth Music Receiver kommer til Europa i marts måned. Virker med iPhone 3G, 3GS og iPod Touch (den nye model).


 


Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.