Forside * Nyheder

Så kom Apple iPad


Så kom dagen hvor Apple afslørede deres nye iPad, en mellemting imellem en smartphone og en laptop.


Det ligner mest af alt en forvokset iPhone eller iPod Touch, den nye tablet computer fra Apple. Og der er da også flere ligheder, bl.a. at den kører iPhone programmerne, og betjenes på samme måde med fingrene.


iPad er dog endnu mere en “rigtig” computer end iPhone, forstået på den måde at den kan bruges mere alsidigt til alt det man nu bruger en computer til. Tekstbehandling, fotos, film, ebooks, avislæsning, regneark, websurfing, kalender, emails, TV ect. iWorks kontorprogrammer kan tilkøbes for omkring 55 kroner per stk (tekstbehandling, regneark mv).


Der er ingen rigtig eller forkert måde at holde den på, og skærmen vender når iPad’en vendes.


iPad er ca. 1,5 cm tyk, og vejer omkring 750g. Skærmen er en 9,7″ stor berøringsfølsom skærm, med LED bagbelysning. Batteri-levetiden er op til 10 timer i brug og 100 timer standby.


Som tilbehør fås en keyboard dock, for brug med eksternt keyboard hjemme på skrivebordet, mens den lader op.


  


Priserne i USA er:  • 16 GB = $499  (~kr. 2.700 + moms)
  • 32 GB = $599  (~kr. 3.200 + moms)
  • 64 GB = $699  (~kr. 3.700 + moms)

Samme udgaver med 3G modem kommer til at koste hhv. $629, $729 og $829 (~kr. 4.400 + moms). 3G modellerne sælges uden SIM-lås.


Check Apples hjemmeside om iPad 


Deltag i debatten


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.