Forside * Nyheder

USB lydkort med S/P-DIF fra M2TECH


 


Hent lyden ud af computeren digitalt, med denne lille USB adapter med S/P-DIF.


M2tech er et lille firma, bosiddende i Italien. De roder med computer-relaterede ting, og har lavet et USB lydkort med S/P-DIF udgang.
 
Hvor mange mennesker har ikke masser af musik liggende på deres computere? Hvor mange mangler ikke også en ordentlig måde at få signalet videre på istedet for den næsten obligatoriske JACK-RCA løsning hvor man er låst af kvaliteten på det indbyggede lydkort i computeren?
 
M2tech´s nye lille gadget, HiFace, laver simpelthen din USB-udgang om til en coaxial S/P-DIF udgang med op til 192 Khz oversampling. Dermed er der lagt vejen for ordentligt signal videre til f.eks. en god, separat DAC, som så kører videre til det eksisterende anlæg.
 
Anti-jitter oscilator er indbygget i HiFace således at man ikke behøver bekymre sig om støjgulvet i det digitale domæne. Tilslutningen kører via USB 2.0 og passer til alle computere, PC såvel som MAC.


  


Pris og tilgængelighed
 
Prisen er kr. 799,00,- og den er tilgængelig nu


Link til distributøren


 


Kilde: Vassago HiFi

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.