Forside Nyheder

280 timers HD fra Vinter OL


Lindsay Vonn fra USA på vej ned af pisten  (Foto: Eurosport)


 


Der transmiteres vinter OL i HD på Eurosport HD og DR HD.


Når faklen tændes til Vinter OL 2010 i Vancouver på næste lørdag, starter 17 dages intensiv vintersport, og for første gang er det muligt at opleve alt fra ishockey over skihop til skøjteløb i HD-kvalitet.


Skiskydning, alpint skiløb, langrend, slalom og curling er blandt de 15 vinter-sportsdiscipliner, som tusindvis af professionelle idrætsudøvere fra hele verden vil dyste i, når Vinter OL 2010 i Van­cou­ver skydes i gang den 12. februar.


?Sport er specielt velegnet til HD-formatet, da intensiteten i sport virkelig kommer til sin ret med den høje HD-billedopløsning. Så ligegyldigt, om du skal følge curling-pigernes kamp om guldet eller Sophie Fjellvang-Søllings medalje-jagt i ?super cross?-konkurrencen, er du garanteret en fantastisk tv-oplevelse til dette års Vinter OL,? siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationschef hos Canal Digital.


DR HD og Eurosport HD dækker begge Vinter OL 2010 massivt og vil dagligt transmittere sportskonkurrencer live samt sende genudsendelser fra nattens konkurrencer. OL-entusiaster kan fra den 12. februar se frem mod Vinter OL i sublim lyd- og billedkvalitet næsten døgnet rundt.


?Det har været vores mål fra starten at levere en fantastisk tv-oplevelse til vores seere, og med vores dækning af Vinter OL 2010 vil vores seere ikke bare se på et krystalklart billede, men også have mulighed for lyd i Dolby 5.1, som vil give den perfekte OL-oplevelse hjemme i sofaen ? det vil næsten føles som at være der selv,? siger Henrik Fauerby Birck, kanalredaktør på DR HD.


Begge kanaler kan opleves hos Canal Digital og YouSee. Hos Canal Digital er de en del af abonnementet, mens der hos YouSee kræves abonnementer på fuldpakken og YouSee Plus.


 


Kilde: Canal Digital

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.