Forside * Nyheder

Amerikansk topsport i HD på Canal Digital

 Fra den 1. marts kan Canal Digitals kunder få den bedste amerikanske sport med bl.a. ishockey fra verdens bedste liga, NHL, direkte ind i stuen i knivskarp HDTV-kvalitet, når ESPN America HD lanceres i Danmark. Dermed kan det danske sportspublikum endelig følge alle de danske NHL-spillere på tætteste hold.
 
Sportskanalen, som er en af verdens absolut største aktører inden for sports-tv, har bl.a. rettighederne til NHL, Major League Baseball og NCAA Football og Basketball. Dermed er der bl.a. rig mulighed for at følge verdens bedste ishockey-liga og de danske NHL-spillere i de godt 300 kampe, som ESPN America HD viser alene i denne sæson.
 
Og det danske sportspublikum kan forvente en lang række store sportsbegivenheder direkte på ESPN America HD. Det kommende højdepunkt på kanalen er slutspillet i NHL i marts, og spændingen blot stiger og stiger i takt med at jagten på Stanley Cuppen intensiveres. Samtidig vil det i foråret blive afgjort, hvem der bliver mestre i National College Basketball League, og så vil der allerede fra 4. april blive transmitteret direkte fra indledningen på den nye Major League Baseball-sæson.
 
ESPN America HD vil være at finde i Canal Digitals Family-pakke til satellitkunder. 
Om Canal Digital:


Canal har indtil videre 14 HD-kanaler i udbud:


DR HD
TV2 Film HD
BBC HD
Eurosport HD
ESPN America HD
CANAL+FILM HD
CANAL+SPORT HD
Discovery HD
Kanal 5 HD
History HD
Silver HD
National Geographic HD
Rush HD
Animal Planet HD
 


Kilde: Canal Digital

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.