Forside * Nyheder

Billeder af Philips 3D TV

 

 

Philips viste også det nye Cinema 21:9 TV og 9000-serien med 3D frem i Barcelona.

Philips gemte godterne til de senere præsentationer, her på Hotel Hesperia Tower i Barcelona, hvor Philips har valgt at afholde dette års store store produktlancering.

3D er endnu en tidlig teknologi, og der udvikles stadigvæk på den. 3D kommer som tilbehør til Philips TV i 8000-, 9000, og Cinema 21:9 TV. Altså en tilbehørspakke der kan tilkøbes senere.

Det er “kun” Philips 8000-serie vi ser hernede i de endelige udgaver, uden 3D. Der er 9000-serie TV udstillet også, men det er modeller fremstillet til lejligheden, såkaldte “mockup”.

Der hænger egentlig ganske mange Cinema 21:9 TV rundt omkring på hotellet, men de udstillede 21:9 er allesammen de nuværende 2009-udgaver. Lige pånær én, også en mockup, som vi fik præsenteret i et lille lokale ved TV-sektionen.

Det nye Cinema 21:9 viste dog kun almindelige blu-ray, ikke 3D endnu. Til gengæld fik vi et smugkig på deres 9000-serie TV med 3D. Der er tale om aktive shutter briller, brillerne på billederne her er dog ikke Philps egne, men blot nogle de brugte til demonstrationen her.

Cinema 21:9 3D bliver ikke klar til VM i fodbold. Philips regner med at den lanceres omkring IFA i år, det vil sige september.

Demoerne af 3D på 9000-serien var som Philips sagde, en tidlig version af teknikken. De arbejdede stadig på at forbedre billedkvaliteten. Den var dog ikke dårlig, men undervejs i præsentationen kunne man godt spotte steder i scenerne, hvor der var plads til forbedringer.

Men 3D er jo endnu en teknik under udvikling, også hos Philips, men det fik vist at de også er på vej. Men man kan fornemme at kampen er i gang, og det er jo noget de fleste fabrikanter satser på i år, og i år kommer de første produkter til massemarkedet.

Her følger billeder af hhv. det nye Cinema 21:9 (en mockup) og det nye 9000-serie i 3D versionen (også en mockup).
 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.