Forside * Nyheder

Er Tape Connection i farezonen ?


 


Firmaet Tape Connection har indtil videre holdt lukket i et par uger, og det har sat gang i spekulationerne.


Tape Connection har lukket afdelingerne i København og Karrebæksminde, mens hovedbutikken i Århus indtil videre har været holdt lukket i et par uger. Det er ikke gode tegn i en tid, hvor det handler om at holde omsætningen i gang.


Indehaver af Tape Connection, Søren Pfeil Sørensen, skrev i en pressemeddelelse tilbage i januar:


“Efter i den seneste tid at have kørt med underskud i København lukker Tape Connection sin afdeling på Vesterbrogade. Den 18 år gamle afdeling i Århus er en sund forretning, der ikke længere skal bære Københavner afdelingens underskud. Fremtidige henvendelser i forhold til service rettes til Århus afdelingen.”


Afdelingen i København var annonceret til lukning medio marts, men lukkede allerede i begyndelsen af februar, sammen med afdelingen i Karrebæksminde der ikke oprindelig var berørt af spareplanerne. Kort tid efter lukker den sidste afdeling i Århus også, midlertidigt, men den holdes fortsat lukket her et par uger senere.


Recordere.dk erfarer at den aktuelle lukning af hovedafdelingen i Århus skal ses som et pusterum, mens der forhandles om hvordan firmaet Tape Connection kan videreføres.


Tape Connection blev stiftet i 1991 af Søren Pheil Sørensen (billedet), og voksede i årene frem. Firmaet havde sin storhedstid før finanskrisen vendte op og ned på markedet for HiFi og elektronikprodukter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.