Forside Nyheder

Highend digital musik med Audio Nova


En ny gadget til hifi folket. Peachtree Audio Nova er en highend forstærker til din digitale musik.


Forhandleren skriver:


Nova bør overvejes, hvis du ønsker at forbedre computer-baseret eller streaming lyd til et “high-end” performance niveau, eller hvis du bare har brug for en fantastisk integreret forstærker. Nova er en verdensklasse 80wpc integreret forstærker med nok digitale og analoge ind- og udgange til at tilfredsstille alle de nye digitale apparater. Den kan også håndtere traditionelle apparater som pladespillere (via ekstern phono-forforstærker), tunere osv. Den performer i høj grad som en high-end integreret forstærker, fordi det er netop hvad det er.


Det meste digitale musik er kantet og hårdt. Mp3-filer lyder rædselsfuldt via din computers lydkort, selv wav-filer er ikke meget bedre. Men hvis du tager disse filer, og overfører dem digitalt til en “onboard” digital til analog konverter, og kører signalet gennem en rør-forforstærker, som drives af en kraftig forstærker, er resultatet fantastisk! Dette kan gøre med en Peachtree Audio via én simpel kabel-forbindelse.


Nu bliver al den tid, kræfter og penge, du har brugt på at rippe cd’er og downloade musik belønnet med en helt utrolig lyd. Selv komprimerede MP3-filer lyder meget tæt på den originale cd, når de spilles via Peachtree’s integrerede forstærkere.Specifikationer


5 Digitale input: USB, Toslink, Coax
3 Analoge input
2 x 80w forstærker MOS-FET
Klasse A, rør hovedtelefonforstærker
Klasse A, rør forforstærker
High-end D/A converter 24/96 upsampl.
ESS 9006 Sabre DAC
Farver: Pianoblack, Rosewood, Cherry


Pris: kr. 8.495,-Kilde: www.tekni-fi.dk

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.