Forside Nyheder

ISE 2010: Dag 1

Morten Witzel fra Earthquake Sound skriver fra ISE (Integrated Systems Europe) i Amsterdam. Følg en udstillers beretninger, i tekst og billeder, fra den udstilling der kalder sig: “Europas Nr. 1 udstilling for professionel AV og system integration”.


 Dag 1, dagen vi alle har ventet på med spænding. Det er første gang vi er med hernede, Earthquake Danmark og Earthquake USA arbejder på højtryk for at få udbredt kendskabet til vores produkter. Derfor er vi med på ISE 2010. Vi leder efter forhandlere primært i Europa, men idag har vist sig at der også er mange fra USA, Canada og mellemøsten. Dubai og Qatar har vi haft et par besøgende fra, jeg er lidt imponeret over at folk tager så langt væk hjemmefra for at se på nye ting på markedet.

Jeg nåede lidt rundt til de andre udstillere idag, blandt de mange udstillere indenfor professionel lyd, lydstudier osv, var der også en del som vil interessere Recorderes brugere.

KEF havde deres flotte Muon højttalere med, de er ikke sat til så vi må nøjes med at nyde synet. Der er utroligt mange fladskærme, mange gode og virkelig mange med elendigt billede. Jeg forstår ikke at man tør tage skærme med der ikke lever op til gængse standarder. Projektorerne derimod var der ikke ret mange af de dårlige af. Men for pokker der er sket meget på projektormarkedet de 2 år jeg ikke rigtigt har interesseret mig for dem. Kæmpe lærreder til kæmpe projektorer og knivskarpe billeder. WOW.

Når vi er igang med skærme og projektorer, så skal vi da sidde godt. Så her er naturligvis også masser af reclinere, biografstole og et par massagestole. Det er rart at kunne besøge de stande når benene er ved at give op. For det er vanvittigt hårdt at stå på en stand i 8 timer om dagen.


Idag var iøvrigt dagen hvor jeg fandt ud af hvem vores naboer er. Den stand hvor håndværkerne var meget langsomme. Det er Celexon, der sælger lærreder i alle afskygninger. Desværre ser jeg intet unikt på deres stand, og publikum lader til at have samme holdning, for de har desværre ikke mange besøgende.


Blandt de interessante produkter stødte jeg på en fladskærm monteret i en bordplade. Skærmen var trykfølsom og ideen er rigtig god til mediacenter applikationer, men desværre skulle man trykke meget specielt på skærmen. Ikke hårdt som på de første touchscreens, men heller ikke fint og følsomt som vi kender fra iPhones.

Dagen idag var som på KT Messen i Odense også præget af andre udstillere der var utilfredse med besøgstallene. Vi kørte vores Earthquake Simulator som standene der vente samme vej som os, var meget glade for, for det tiltrak mange besøgende. Men standene der lå lidt bagved udtrykte deres følelser lidt anderledes. Jeg skal ikke nævne navne på de to der var henne og beklage sig. Men et firma sælger også subwoofere, og de “kunne ikke demonstrere for deres besøgende fordi vi larmede for meget”.

Det var alt I får fra idag. Herunder er en række billeder, jeg har 31 billeder ialt fra idag, enten kommer de alle i denne post ellers vil det blive delt i 2. Jeg er ikke så kendt med det her direkte posting system endnu. Men tak til Recordere for at give os adgangen.  Annonce:
Forrige artikelDe mest populære nyheder i januar
Næste artikelTV 2 Film sender Oscar i HD
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.