Forside Nyheder

NAVIGONs navigationssoftware nu også til Android


Fra foråret 2010 vil Android-brugere også få glæde af NAVIGONs navigationssystem til smartphones, MobileNavigator. Med lanceringen understreger NAVIGON sin position som markedsleder inden for navigationsløsninger til det mobile marked.


NAVIGON lancerer nu deres navigationssoftware MobileNavigator til Android-smartphones. NAVIGON er i dag markedsledende inden for navigationsløsninger til det mobile marked, og med et nyt fokus på markedet for Android-platformen ser succesen ud til at fortsætte. Android-platformen har været på markedet siden 2008, og ifølge analyseinstituttet Gartner ser Android ud til at vinde betydelige markedsandele frem til 2012. Gartner forventer, at Android som åben standard vil vækste med syv gange den markedsandel, systemet har i dag.


– I dag kan vi bryste os af at være den spiller, som understøtter den bredeste vifte af operativsystemer. Vi har en klar strategi om at være markedsledende inden for navigationsløsninger til det mobile marked ? ikke kun med hensyn til styresystemer, men også når det kommer til brugervenlighed. Derfor har vi senest sørget for at integrere Facebook og Twitter i vores navigationssystem til iPhones, siger Allan Friis, Country Manager i Danmark og Norge.Eksklusive navigationsfunktioner som standard


MobileNavigator til Android (version 1.5 til 2.1) understøtter en lang række smartphones som for eksempel Google Nexus One, HTC Magic og Motorola Droid. Android-brugerne får, ud over et førsteklasses turn-by-turn-navigationssystem og sikkerhedsfunktioner som vognbaneassistent og hastighedsassistent, også Reality View Pro, som viser motorvejsafkørsler i realistisk 3D-kvalitet, automatisk skift mellem dag og natlys og muligheden for at få vist kortmaterialet portræt-mode, som er optimalt, hvis man skal finde vej til fods.Mobile Navigator til Android-platformen vil være tilgængelig på Android Marketplace inden for de næste par uger. For at fejre lanceringen kan man i introduktionsperioden købe den regionale version med kort over de skandinaviske lande for 375 kroner og den europæiske version for 565 kroner. Android-brugere kan også prøve navigationssoftwaren gratis i 30 dage, hvorefter de har mulighed for at købe softwaren.


Kilde: NAVIGON Nordic

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.