Forside * Nyheder

Små håndbyggede DynAudio højttalere


 


DM 2/6 fra Dynaudio byder på ren lyd, og specialudviklet dansk teknologi, til en lav pris.


Dette er den hidtil billigste højttaler fra Dynaudio, til en pris hvor alle kan være med. Håndbygget i Danmark, byder den på høj ydeevne og ren lyd. Modellen er særlig velegnet til små og mellemstore rum.


 


Teknologien er i top


“DM 2/6 er den billigste højtaler, vi endnu har sendt på markedet. Men trods prisen er højtaleren produceret i Skanderborg og enhederne specialudviklet til modellen ? ligesom tilfældet er med alle vores højtalere. Det betyder, at forbrugerne får en helt unik lydoplevelse med vores vanlige teknologier”, siger Lars Prisak, adm. direktør i Dynaudio.


Han tilføjer, at modellen er en virkelig billig indgangsbillet til Dynaudios lydunivers.Lille kabinet ? stor oplevelse


Dynaudios nye højtaler er kompakt og især velegnet til små og mellemstore rum, hvor den kan placeres diskret på væggen, i en reol eller på en stander. Modellen er designet til også at fungere med forstærkere i lavprisklassen. DM 2/6 er en standerhøjtaler, da man inden for prisklassen kommer længst med en to-vejskonstruktion.


“Skulle man til samme lave pris producere en gulvhøjtaler med tre, fire eller fem enheder, ville kvaliteten lide et knæk. Derfor har vi valgt to enheder i høj kvalitet og et lille kabinet, som kan dæmpes meget bedre end et stort. Resultatet er en langt bedre lydoplevelse”, forklarer Morten Kim Nielsen, salgs- og marketingschef i Dynaudio.Lyden går rent ind


Som alle andre modeller fra Dynaudio er DM 2/6 udviklet til at harmonere med virksomhedens unikke lydfilosofi: autentisk lydgengivelse.


“De fleste højtalerproducenter ?farver? lyden i en bestemt retning, som de synes godt om. Men i 30 år har filosofien hos Dynaudio været, at den rigtige lyd er den rene og autentiske lyd. Derfor har vores højtalere minimal egenlyd, men gengiver udelukkende musikken, som kunstneren selv har indspillet den”, siger Morten Kim Nielsen.


 


Pris og farver


Højtaleren DM 2/6 fra Dynaudio fås i rosentræ- eller sort ask-finish af en så høj og robust kvalitet, at den tåler montering i krævende miljøer.


Prisen er 1.999 kr. pr. højtaler.


 


Kilde: DynAudio pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.