Forside Nyheder

Sony åbner 3D blu-ray ballet


 


Sony kommer med deres to første 3D blu-ray afspillere i 2. kvartal i år.


Vi kan ligeså godt vænne os til det først som sidst. Dette år kommer til at handle om 3D. Vi så det på CES, hvor alle større fabrikanter viste 3D, og nu kommer produkterne i handlen drypvis henover året.


Sony præsenterer allerede nu to kommende Blu-ray-afspillere; BDP-S470, som er 3D-ready og BDP-S570, som er fuldt optimeret til 3D.


Vi skrev om dem forleden, men her følger flere detaljer fra Sony.


 


Fra Sonys pressemeddelelse:  Opdag en helt ny verden af underholdning


3D-teknologien var det store samtaleemne på årets CES-udstilling og Sony følger nu op og er klar til at sende den første model af Blu-ray 3D-afspillere på markedet. Samtidig lancerer Sony en software-opgradering, der gør Blu-ray-afspilleren BDP-S470 klar til at afspille 3D-film på et 3D-tv. S470 er på markedet allerede i april. Dermed er det slut med uskarpe billeder og papbriller ? Sonys 3D-teknologi byder på avancerede billedteknologier og Active Shutter-briller, som skaber nogle utrolige og realistiske 3D-billeder med dybde og klarhed i Full HD (1080p).
 
BDP-S570, som blev lanceret på CES, afspiller 3D Blu-ray-film uden opgradering af firmware og er dermed det seneste produkt i porteføljen af 3D-produkter. S570 er på markedet til juni. Sonys øvrige hjemmebiografprodukter, såsom BDP-S370 og BDP-S770, der også blev præsenteret på CES, bliver også opgraderet, så de er 3D-ready.
 
Med udgangspunkt i den imponerende oplevelse, vi fik med Full HD, tager Blu-ray os nu videre til en helt ny dimension af underholdning. Med det stigende antal film og koncertoptagelser, der bliver filmet i 3D og med den nye generation af 3D-tv, såsom BRAVIA LX900, der bygger på den nyeste 3D-teknologi, kan man nu få den fulde 3D-oplevelse hjemme i stuen med de nye Blu-ray 3D-afspillere fra Sony. 


 Sony BDP-S570 – Indbygget WiFi 
Stream indhold fra nettet direkte ind i stuen


Ud over at give adgang til Full HD 3D-oplevelser, giver de nye Blu-ray-afspillere også adgang til nettet og dermed en verden af online-underholdning. BRAVIA Internet Video byder på ?catch-up-tv?, så man nemt kan se eller gense tv-programmer. ?Catch-up-tv? er en af de hurtigst voksende trends i Europa, som giver brugerne mulighed for at se ens favorit tv-programmer, når det passer den enkelte.
 
Der findes desuden en hel verden af gratis on-demand videotjenester såsom YouTube, som frit kan udforskes. Det er ikke nødvendigt at tænde pc?en, og man skal ikke nøjes med at se indholdet på en lille computerskærm; man kan nemt og bekvemt få adgang til de nyeste videoer og services og streame indhold i fuld skærm direkte til tv?et.


 
 
S570 tilsluttes til internettet via indbygget Wi-Fi, og giver dermed adgang til de multimedie-services, der udbydes via BRAVIA Internet Video. S470 kan tilsluttes til internettet via Sony USB Wireless LAN-adapter.
 
S570 er desuden udstyret med den såkaldte IP Content Noise Reduction, som forbedrer billedkvaliteten ved at opskalere billedet til den rette størrelse, så motivet og farverne fremhæves bedst muligt, når man ser videoindhold fra nettet på en tv-skærm.


 Sonys Entertainment Database Browser, baseret på Gracenote-teknologien, gør det dels muligt at hente information om eksempelvis skuespillere fra Blu-ray filmen, og kan dels tilgå relaterede oplysninger til indhold fundet på BRAVIA Internet Video-kanaler.


 
S570 er også DLNA-kompatibel, hvilket betyder, at de nye Blu-ray-afspillere fra Sony kan ?snakke? sammen med andre DLNA-kompatible enheder såsom telefoner, bærbare computere eller musikafspillere, og man kan dermed afspille enhedernes indhold direkte på tv?et, lige meget hvor i hjemmet enheden er placeret.
 
Man kan også koble en ekstern harddisk eller en USB-stick til de nye Blu-ray-afspillere ved at tilslutte USB-sticken i enhedernes front og dermed afspille de lagrede film, musiknumre eller billeder gennem tv?et eller hjemmebiografsystemet. Og fordi de nye Blu-ray afspillere nu kan afspille flere filformater end tidligere, såsom DivX HD- og MKV-formaterne, er det nemmere end nogensinde at få adgang til den personlige underholdning i hele hjemmet.
 
Som noget helt nyt kan Sonys nye Blu-ray-afspillere og hjemmebiografsystemer styres af en iPhone eller en iPod Touch ved hjælp af en applikation, som kan downloades gratis fra Apple Store. Applikation forvandler brugerens iPhone eller iPod Touch til en fjernbetjening med mulighed for at tilgå Blu-ray-diskens information som eksempelvis tilhørende cover og grafik, information om skuespillere og produkter, ligesom man også kan søge efter yderligere videoklip online.


 


  
Indret dit hjem i et elegant og minimalistisk design


De nye Blu-ray-afspillere er designet ud fra Sonys Monolithic Design-koncept, der er en perfekt afstemning af kvalitetsmaterialer og smuk overfladebehandling, som vil passe ind i enhver indretning.
 
Monolithic Design-konceptet er karakteristisk for alle Sonys nye 2010 Home Entertainment-produkter. De nye af Blu-ray-afspillere passer dermed perfekt sammen med Sonys BRAVIA tv og hjemmebiografsystemer og gør det lettere at skabe en sammenhængende stil i hjemmet.


 
 
Først med underholdning til hjemmet


?De seneste tilføjelser til serien af nye Blu-ray-afspillere understreger Sonys innovative position, da vi kan give forbrugerne den fulde 3D-oplevelse,? fortæller Christian Skøtt, product manager Audio & Visual, Sony Nordic. ?CES bød i år på mange 3D-nyheder ? og at vi allerede nu er i stand til at udvide porteføljen af Blu-ray 3D-afspillere, demonstrerer vores stærke engagement i at bringe 3D til markedet.?  


 Sony BDP-S470 (3D-Ready) og BDP-S570 (3D) blu-ray afspillere


 


Full HD Blu-ray-afspillere fra Sony 2010


2010-modellerne af Full HD Blu-ray-afspillere fra Sony byder på en perfekt Full HD-oplevelse ? plus nye spændende features.
 
BDP-S470 • Næste generations underholdning til hjemmet med fantastisk 3D-action vist på 3D-tv (med software-opgradering)
 • Monolithic Design-koncept, som tilfører en unik stil til hjemmet
 • Udnyt mulighederne for ?catch-up-tv? og internetvideo med BRAVIA Internet Video
 • Wireless LAN-ready giver en nem adgang til internetindhold uden brug af kabler (UWA-BR100 USB Wireless LAN-adapter sælges separat)
 • Nyd film og musik overalt i hjemmet med USB-tilslutninger
 • Find oplysninger om film, skuespillere og filmproduktionen med Entertainment Database Browser, baseret på Gracenote-teknologien
 • Understøtter både DivX og MKV-formater
 • Brug iPhone eller iPod Touch som fjernbetjening til din Blu-ray-afspiller

BDP-S570 • Næste generations underholdning til hjemmet med fantastisk 3D-action vist på 3D-tv
 • Monolithic Design-koncept, som tilfører en unik stil til hjemmet
 • Udnyt mulighederne for ?catch-up-tv? og internetvideo med BRAVIA Internet Video
 • Indbygget Wi-Fi giver adgang til internetindhold uden brug af kabler
 • Nyd film og musik overalt i hjemmet med DLNA og USB-tilslutninger
 • Find oplysninger om film, skuespillere og filmproduktionen med Entertainment Database Browser, baseret på Gracenote-teknologien
 • Understøtter både DivX og MKV-formater
 • Brug iPhone eller iPod Touch som fjernbetjening til din Blu-ray-afspiller

Link til de udvidede specikationer


 


Priser og tilgængelighed


BDP-S470 er tilgængelig fra april 2010. Vejledende udsalgspris 1.999,- kr.


BDP-S570 er tilgængelig fra juni 2010. Vejledende udsalgspris 2.299,- kr.


 


Kilde: Sony

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.