Forside Nyheder

Verdens første clockradio med internetradio


PURE lancerer to nye clockradioer. En med internetradio og en med dock til iPhone og iPod.


PURE Siesta Flow verdens første clockradio med internetradio, og PURE Siesta iDock en clockradio med dock til både iPhone og iPod. Begge clockradioer er en videreudvikling af den succesfulde Siesta clockradio med ekstra features og forbedret lydkvalitet på grund af ny digital forstærker og nye højtalere.


Siesta Flow bygger på PUREs ?Flow?-teknologi, kendt fra EVOKE Flow, AVANTI Flow og Sensia, der giver adgang til tusindvis af internetradiostationer i en nem overskuelig brugergrænseflade. Adgangen til internetradio og podcast foregår via trådløs internetforbindelse, så du ikke skal trække kabler i soveværelset. Samtidig indeholder Siesta Flow 365 forskellige alarmtoner ? en til alle årets dage. Med Siesta Flow vælger du altså selv, hvad du ønsker at vågne op til: DAB-radio, FM-radio, alarmtoner eller internetradio. Siesta Flow kan desuden streame musik fra en computer med mediecenter.


Siesta Flow har også PURE PowerPort, som giver strøm til USB-tilbehør såsom mobiltelefonopladere og læselamper. Hermed løses problemet med aldrig at have strømstik nok ved sengen. Andre spændende features er et selvregulerende lysdisplay, touch-betjening, sleep- og snooze-timere, 30 præinstallerede DAB/FM-stationer og et auxiliary input til iPod/MP3-afspiller.


Siesta iDock er en DAB/FM-clockradio med dock til iPhone og iPod. Afspiller du fra din iPhone eller iPod vises oplysninger om kunster, titel etc. på Siesta iDocks display, og brugere kan betjene deres iPhone/iPod direkte på radioen. Siesta iDock er kompakt, men lyder fremragende og inkluderer ligesom Siesta Flow: PowerPort, selvregulerende lysdisplay, sleep- og snooze-timere og præinstallerede DAB/FM-stationer.


  


Priser og tilgængelighed


Siesta Flow og Siesta iDock er nu i butikkerne til den vejledende udsalgspris af henholdsvis 1.199 DKK og 799 DKK.


 


DAB+


*Siesta Flow og Siesta iDock er begge DAB+ kompatible. DAB+ er en ny og udvidet version af DAB. Tidligere blev det besluttet, at Danmark også ville gå over til DAB+, men der går højst sandsynligt nogle år, før man i Danmark begynder at bruge DAB+. Størstedelen af alle PURE-produkter er allerede ?DAB+ klar?.


 


Kilde: Pure

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.