Forside * Nyheder

Boxer lancerer Tank-Selv-tv i Danmark


Nu kan man tanke digitalt betalings-tv efter samme princip som taletidskort til mobiltelefoner.


Boxer introducerer en helt ny måde at købe betalings-tv over almindelig antenne på det danske tv-marked. Akkurat som når man køber taletidskort til mobilen og tanker det op over nettet efter behov, kan man med Boxers nye Tank-Selv-TV-kort påfylde 12 betalings-kanaler og tre nabolandskanaler på tv?et i det antal måneder, man ønsker. Man bestemmer fuldstændig selv, om man vil købe adgang til de mange kanaler i eksempelvis én, to eller tre måneder ad gangen.


?Man har aldrig haft større frihed når det gælder betalings-tv i sommerhuset eller campingvognen, hvor man jo ikke opholder sig hele året og derfor ikke ønsker at tegne et årsabonnement på betalings-tv-kanaler. Samtidig er kortet klart den billigste måde at se en række gode kanaler i en afgrænset periode på,? siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør i Boxer.


Ny analyse viser, at sommerhus- og campingvognejere er særligt interesserede i at tanke betalings-tv på denne måde. Og for de fodboldinteresserede, der opholder sig i fritidshuset eller campingvognen, minder Boxer om at alle tv-kanaler der viser VM-kampe i fodbold er med, i blandingen af frie DTT kanaler og Boxer.


Boxers Tank-Selv-TV-kort har alle kanalerne fra Boxers Mix-abonnement og koster 349 kr. for første måned og derefter 249 kr. pr. måned. Man aktiverer kortet og køber ekstra måneder på Boxers hjemmeside.


For at kunne bruge det nye Tank-Selv-TV-kort skal man have Boxer-godkendt modtagerudstyr i form af en digital modtagerboks eller indbygget DVB-T-modtager i sit fjernsyn.


 


Kilde: Boxer

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.