Forside Nyheder

Flere TV får YouSee Ready mærket


Nu er mange fladskærms-tv fra LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung og Sony godkendt til YouSee kabel-tv.


YouSee indførte sidste år en mærkningsordning for fladskærms-tv, så producenterne har mulighed for at få godkendt deres TV til brug på YouSee kabel-tv. Mærket er en garanti for, at TV’ets digitale DVB-C tuner gør hvad den skal. Altså kan tune alle kanalerne, viser tv-guide (EPG) rigtigt, genkender de anvendte lydformater, viser undertekster, gengiver HDTV kanaler mv.


For producenter og kunder har mærket yderligere den fordel, at godkendte producenter får adgang til at opdatere TV-apparaterne via YouSee kabel-tv. Det vil sige at nye software opdateringer kan udsendes, så TV’et automatisk får dem.


De seneste producenter der har fået modeller godkendt under YouSee Ready mærket er Panasonic, LG og Samsung.


Ud over de tre nye producenter er Loewe, Philips og Sony i forvejen godkendt til YouSee Ready. Som kunde kan man kigge efter YouSee Ready mærket som sidder på de godkendte skærme i detailhandlen.


Endvidere kan en komplet oversigt ses på yousee.dk/ready, som løbende opdateres med aktuelle modeller. Bemærk dog at listen ikke er opdateret med Samsung og LG modellerne i skrivende stund.


 


Kilde: YouSee

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.